Lenovo DCG

Het Top Choice-portfolio van het Lenovo ™ Data Center is een compilatie van Lenovo-producten en -services die speciaal zijn ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven in termen van configuratie en kosten. De Lenovo Top Choice-portfolio bevat hoogwaardige server-, opslag-, software- en serviceaanbiedingen. De Top Choice-oplossingen van Lenovo Data Center kunnen snel worden geïmplementeerd en zo nodig worden uitgebreid.

Met Lenovo krijg je meer dan alleen een systeem. Er worden services geboden waarmee je de kracht krijgt om te innoveren bij elke interactie, in elke fase van de IT-levenscyclus.

ALSO en Lenovo helpen je bij het ontwerpen van de juiste IT-strategie en bieden je de expertise die je nodig hebt om je datacenter te evalueren, plannen, ontwerpen en optimaliseren. Wij bieden je de hulpmiddelen waarmee je je datacenter kunt bewaken en beheren, en proactief problemen kunt oplossen.

1. Eenvoudig te installeren.

Dankzij de beproefde plug-and-play en intrinsieke functies van het Lenovo Data Center Top Choice-aanbod kunt jou het beste uit het begin halen.

2. Gemakkelijk te beheren.

Elke Lenovo Data Center Top Choice-aanbieding is een kant-en-klare oplossing met enkele aanvullende vereisten. Dat betekent minder beheerders en minder moeite. Het ondersteunt Lenovo XClarity System x-oplossingen, een gecentraliseerd beheersysteem dat de total cost of ownership verlaagt, waarde verhoogt en de productiviteit en flexibiliteit verbetert.

3. afgestemd op uw behoeften.

Alle Lenovo Data Center Top Choice-aanbiedingen zijn gericht op de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven. Lenovo Data Center-producten combineren hoge prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak met maximale beschikbaarheid en energie-efficiëntie. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar via Lenovo, zijn redelijk geprijsd en bieden de nieuwste technologieën.

4. Snelle levering en hoge voorraadbeschikbaarheid voor toren- en rek-topsellers.

Onze veeleisende zakelijke omgeving vereist snelle orderafhandeling en oplossingen om concurrerend te blijven. Met Lenovo Data Center Top Choice kunt u uw tijd en geld aan implementatie en implementatie aanzienlijk verminderen.

5. Efficiëntere besturing van uw IT-omgeving.

Met Lenovo Predictive Failure Analysis® en Light Path Diagnostic, kunt u potentieel bruikbare componenten tot 48 uur van tevoren identificeren, waardoor onverwachte downtime wordt voorkomen.

6. Zeer schaalbare en flexibele / investeringsbescherming.

Lenovo's Data Center Top Choice-aanbiedingen zijn niet alleen ontworpen om aan uw huidige bedrijfsbehoeften te voldoen, maar om in de toekomst gelijke tred te houden met de eisen van uw groeiende onderneming. Dus dankzij de eenvoudige upgrade- en integratieopties wordt een eersteklas investeringsbescherming geboden.

7. Meer hardware- en softwareselectie.

De toonaangevende samenwerkingsverbanden van Lenovo geven Lenovo Data Center Top Choice-klanten een open standaard. Dit geeft hen meer opties bij het selecteren van hardware of het wijzigen van hun software wanneer de vereisten veranderen.

8. Altijd op zoek naar baanbrekende oplossingen.

Het datacenter-portfolio met topkeuzes biedt u meer opties. Of het nu gaat om hardware, software of services, maak zoveel mogelijk gebruik van de groeiende verscheidenheid aan Lenovo-aanbiedingen.

9. Eersteklas ondersteuning.

Alle datacenter-aanbiedingen van Data Center worden ondersteund door Lenovo's gerenommeerde, wereldklasse ondersteuning die ervoor zorgt dat uw bedrijf soepel blijft draaien.

10. Nogmaals de nummer één!

Lenovo heeft de hoogste beoordeling ontvangen in de studie "TBR 4Q15 Bedrijfsbeleid voor IT-koopgedrag en klanttevredenheid" voor x86-servers, evenals de beste beschikbaarheidsresultaten in de februari 2016 ITIC 2016 serverbesturingssystemen voor x86 serverbetrouwbaarheidsrapport. Het datacenter-portfolio van Top Choice voldoet aan de verwachtingen van klanten ten aanzien van hoogwaardige hardware en software, service en ondersteuning.