Brother is wereldwijd een toonaangevend merk op het gebied van geavanceerde laser- en inkjetprinters, documentscanners, mobiele oplossingen en labelprinters voor de zakelijke markt. Wij bieden apparaten die geschikt zijn voor ZZP-ers en MKB bedrijven maar ook modellen die voldoen aan de eisen die worden gesteld door grote bedrijven en organisaties.

Naast het zakelijke assortiment printers, scanners en labeloplossingen biedt Brother diverse Business solutions. Zoals een Managed Print Service programma (MPS), geavanceerde printbeveiliging opties en oplossingen voor specifieke branches. Hierbij moet u denken aan de gezondheidszorg, logistiek, warehouse, retail, horeca en de voedselindustrie.

Brother heeft als motto ‘At your side’ wat aangeeft dat persoonlijk contact, klantvriendelijke service en een uitstekende business support bij Brother voorop staan. U kunt altijd rekenen op ondersteuning bij advies, verkoop en service. Zo bent u verzekerd van tevreden klanten.

Brother heeft een groot netwerk van officiële Business Partners. Zij beschikken over specialistische productkennis en kunnen advies geven over printen, scannen, documentmanagement, printbeveiliging en workflow oplossingen waarmee bedrijven hun werkzaamheden efficiënter kunnen uitvoeren.

Als Business partner wordt u volledig ondersteund vanuit Brother en werkt u nauw samen met onze medewerkers. U heeft een directe lijn met onze Business support, pre-sales afdeling en technische dienst zodat er snel geanticipeerd kan worden op eventuele problemen of vragen. Er worden tevens trainingen, webinars en kennissessies gehouden, zodat u op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Brother producten, software en oplossingen.


GEEN OMKIJKEN MEER NAAR DE PRINTERS

Met Brother MPS hebben uw klanten geen omkijken meer naar hun printers en profiteren ze tevens van zeer lage afdrukkosten. Het systeem is simpel: de klant koopt de printers en betaalt vervolgens per afdruk. De aangesloten printers bestellen zelf tijdig de benodigde inkt- of tonercartridges.

Daarnaast is bij een defect of storing de service standaard inbegrepen. Zo komen de printers nooit lang stil te staan.

Vele organisaties en bedrijven maken met grote tevredenheid gebruik van Brother MPS. Van kleine ondernemers zoals winkeliers, tandartspraktijken en advocatenkantoren tot grote kantoren, logistieke bedrijven en organisaties zoals scholen en medische instellingen.

Bekijk de producten

KOSTELOOS RECYCLEN MET BROTHER

Bij Brother nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. We stimuleren onze klanten hetzelfde te doen door lege inkt- en tonercartridges gratis op te sturen voor recycling. Samen kunnen we onze impact op het milieu tot een minimum beperken.


Meer informatie

MILIEU EN DUURZAAMHEID

Bij Brother geloven we dat duurzaamheid meer is dan maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen. Het is een kans om de gemeenschappen waar we deel van uitmaken te ondersteunen en een positieve stempel op de wereld waarin we leven te drukken.

Lees meer over de initiatieven van Brother op het gebied van milieu en duurzaamheid.Lees meer

Brother (International) Nederland B.V. is gevestigd in Amstelveen en staat bekend om de goede service en bereikbaarheid. Voor alle pre- en aftersales vragen kunt u terecht bij de afdeling Support. Daarnaast heeft Brother een eigen technische binnen- en buitendienst. In navolging van de Europese richtlijn verleent Brother op alle producten twee jaar garantie. Op sommige producten is gratis On- Site service of Pickup & Return garantie van toepassing. Bij apparatuur voor professioneel gebruik bestaat de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten.

Het beleid van Brother International Nederland B.V. is erop gericht producten en diensten te kunnen leveren van hoge kwaliteit die voldoen aan de eisen van de klant en de geldende wet en regelgeving, en te zorgen voor een grote klanttevredenheid.

Bekijk de producten

Voor meer informatie neem contact op met uw ALSO expert

Tim Hooijman

Junior Product Manager
tim.hooijman@also.com

+31 6 83 618 101
tim.hooijman@also.com