Lenovo DCG

De kracht van partnerschap tussen Lenovo DCG en Intel

ALSO Nederland is als ‘Lenovo DCG only’ distributeur jouw partner op het gebied van servers, storage, networking, software defined storage solutions en cloud solutions. Met onze kennis en logistiek kunnen we jou optimaal ondersteunen bij jouw behoeftes.

Zo helpen ALSO en Lenovo jou om in te spelen op de mogelijkheden van vandaag en je voor te bereiden op morgen.

Intel®

De nauwe samenwerking tussen Lenovo ™ en Intel® gaat vele jaren terug. Het helpt om nog sterkere datacenteroplossingen, promoties en ondersteuning voor te leveren. Lenovo biedt prestaties op het gebied van beveiliging, betrouwbaarheid en recordprestaties. Intel brengt toonaangevende processor- en technologie-innovatie. Lenovo-servers combineren onovertroffen Intel Xeon-processorprestaties met een superieur systeemontwerp om de kosten van kritieke functies te verlagen.

Uiteindelijk profiteren jij en je klanten daarvan.

Ontworpen door Lenovo. Mogelijk gemaakt door Intel.

Intel-technologieën vormen de kern van Lenovo's datacenteroplossingen, die toonaangevend zijn op het gebied van schaalbaarheid, betrouwbaarheid en moeiteloze implementatie.

Oplossingen voor datacenters

Lenovo transformeert het datacenter met oplossingen die zijn ontworpen om energie en ruimte te besparen, ongeëvenaarde efficiëntie in de toeleveringsketen voor de beste prijsprestaties en innovatie die het onderhoud stroomlijnen en de downtime verminderen.Het datacenterportfolio van Lenovo is geoptimaliseerd voor de hedendaagse gespecialiseerde behoeften, waaronder HPC, hyperconverged, softwaregedefinieerd, SAP HANA en cloud.

Intel Xeon-processorfamilie

Intel Xeon-processors zijn de onbetwiste leiders in veilige, betrouwbare en uitzonderlijke prestaties voor missiekritieke workloads en virtualisatie. De Intel Xeon-productfamilie van de E3-, E5- en E7-processors bevindt zich in elke server in de System X®- en ThinkServer®-portfolio's, waardoor volledige HPC-werkbelastingen mogelijk zijn.

Intel 3D NAND Solid State Drives

De disruptieve 3D NAND-technologie van Intel stapelt opslagcellen verticaal, voor een grotere dichtheid. Intel 3D NAND SSD's versnellen gebruikerservaringen, verbeteren de app-prestaties en verlagen IT-kosten. Intel-processors, Intel 3D NAND SSD's voldoen aan de behoeften van bedrijven, Internet of Things (IoT) en datacenter-applicaties. Het Intel-netwerkhardware-portfolio omvat ook Ethernet-serveradapters, controllers, siliciumschakelaars en optica en kabels.

Ondersteuning van jouw bedrijf

ALSO, Lenovo en Intel werken samen om te helpen meer klanten te bereiken, de beste oplossingen voor te stellen en effectiever te verkopen.

Contact met onze Lenovo specialisten

Bij ALSO Nederland staat een volledig Lenovo DCG team ter beschikking waar je terecht kan voor al je technische en commerciële vragen, je bestellingen en andere vragen en opmerkingen.

Marieke van Oest
ALSO Nederland
Accountmanager Lenovo DCG
+31 24 3333 275
E-Mail
Wesley Vos
ALSO Nederland
Accountmanager Lenovo DCG
+31 (0)24 333 33 75
E-Mail
John van de Graaf
ALSO Nederland
Category Manager Lenovo DCG
+31 24 3333 507
E-Mail