1. Terug


Waarom zou u genoegen nemen met oplossingen die 'goed genoeg' zijn als u ook kunt kiezen voor het neusje van de zalm op het gebied van moderne samenwerking? Bose maakt nu deel uit van het ALSO-universum en tilt samenwerking naar een hoger plan voor bedrijven in alle soorten en maten. Bose-producten kunnen naadloos worden geïntegreerd met bestaande platforms zoals Microsoft Teams en Zoom en bieden optimale video en audio voor elke ruimte.


TWEE NIEUWE BOSE-PRODUCTEN
DIE U NIET MAG MISSEN

De beste bar in de stad: Bose Videobar™ VB1 alles-in-één USB-conferentiesysteem

Zes straalgestuurde microfoons richten zich automatisch op stemmen in de kamer en onderdrukken ruis. Een 4K ultra-HD-camera met autoframing biedt kristalheldere video, waardoor deelnemers op afstand het gevoel hebben dat ze in de kamer zijn. Het eigen Bose-geluidssysteem ondersteunt multimediapresentaties, speelt Bluetooth-audio af en zorgt ervoor dat stemmen tijdens het gesprek natuurlijk klinken. Dankzij de connectiviteit met één kabel zijn er geen aparte audio- en videokabels nodig aan tafel.

Al het goede komt van boven:
Bose ES1 plafondaudio-oplossing

Een lege tafel biedt meer ruimte voor goede ideeën! Het Bose ES1-systeem is een volledig gecertificeerde oplossing die snel kan worden geïmplementeerd en geconfigureerd, waardoor de installatie minder tijd kost. Dankzij de richtingsgevoelige EdgeMax EM180-luidspreker, Sennheiser TeamConnect Ceiling 2-microfoon, ControlSpace EX-440C-processor en PowerSpace P2600A-versterker zorgt deze oplossing voor optimale duidelijkheid en verstaanbaarheid in de vergaderruimte.


Hier zijn enkele producten die voor u klaar staan:

De Bose Videobar VB1 Conferencing Device is Zoom gecertificeerd!

Gebruikers kunnen nu hoogwaardige audio en video van Bose verwachten bij hun hoogstaande, betrouwbare Zoom-communicatie-ervaring.

Audio en video van het hoogste niveau en gecontroleerde samenwerking zijn nu beschikbaar voor Zoom Rooms.

Zoom certificering lanceert met de release van VB1 Firmware v1.2, samen met vele andere nieuwe functies.

Winkel nu!

LATEN WE DE KRACHTEN BUNDELEN VOOR MODERNE SAMENWERKING!

Wilt u meer informatie over bepaalde
producten of advies over speciale wensen?
Wij zijn u graag van dienst:

Louis Heijsterman

Bose Professional

E-Mail: Louis.Heijsterman@also.com