ALSO Cloud

Microsoft

Microsoft is wereldwijd de grootste leverancier van software en services voor zowel particulier - als zakelijk gebruik. Lees hier meer.

Utica

Utica helpt bedrijven de overstap maken van on-premise naar de cloud. Wij schetsen een passende cloud route. Van oriëntatie en cloud strategie, via inventarisatie, uitwerking en planning, tot implementatie en optimalisatie. Zo krijgt de klant een helder beeld van de te nemen stappen en de wijze waarop dit gerealiseerd wordt. Wij bieden onze oplossingen op basis van de gesprekken die wij voeren met de klant, zodat het aansluit bij de wensen. Lees hier meer.

Acronis

Acronis is een wereldwijde leverancier van software voor opslagbeheer en herstel na dataverlies, in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Het in 2002 opgerichte Acronis is een snel groeiende internationale onderneming met meer dan 700 werknemers in 18 landen en partners in vrijwel elk deel van de wereld. Lees hier meer.

Mimecast

Mimecast helpt organisaties met het opzetten van een industry-leading en volledig geïntegreerde cyber security, archiverings- en continuity oplossing. Hierbij verlagen wij niet alleen de risico’s gerelateerd aan e-mail, maar reduceren wij ook de kosten en leveren wij een volwassen, gelaagde technologie die uw organisatie volledig beveiligd. Deze oplossing helpt ook bij het nakomen van de GDPR regelgeving. Lees hier meer.

SkyKick

SkyKick een geïntegreerd platform om IT resellers succesvol te zijn in de cloud. Op dit moment heeft SkyKick 20.000 succesvolle partners en is groeiend. SkyKick heeft een krachtige set aan Cloud management oplossingen bestaande uit: migrate, backup en manage. Lees hier meer.