ALSO Cloud

Acronis

Acronis is een wereldwijde leverancier van software voor opslagbeheer en herstel na dataverlies in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Het in 2002 opgerichte Acronis is een snel groeiende internationale onderneming met meer dan 700 werknemers in 18 landen en partners in vrijwel elk deel van de wereld. Lees hier meer.

Applicatielink

Diverse MSP’ers die gebruik maken van Autotask als centrale hub voor de bedrijfsvoering en bij diverse leveranciers verschillende cloudservices inkopen zijn hier veel tijd aan kwijt. Met hulp van Applicatielink, een integratie tussen de ALSO Cloud Marketplace en Autotask, is dit probleem verleden tijd!

De maandelijkse factuur vanuit de ALSO Cloud Marketplace bevat alle afgenomen diensten in de voorgaande periode. Applicatielink stelt de gebruiker in staat om deze factuur met één druk op de knop automatisch in te lezen, te controleren en door te zetten naar Autotask.

Awingu

Awingu is een unified workspace die gebruikers volledige toegang geeft tot de IT-omgeving van de organisatie, bijvoorbeeld tot bedrijfsapplicaties, bestanden en gegevens. Door gebruik te maken van de meest recente web-technologie, kan Awingu deze IT-diensten op een nieuwe manier aanbieden aan de gebruikers. Meer weten? Ga naar deze pagina.

BitTitan

BitTitan®, the wereldleider in Managed Services Automation, stelt dienstverleners en IT-professionals in staat om op correcte wijze technologieoplossingen in the schatten, inzetten en beheren in een cloud-first wereld.

BitTitan's wereldwijd bekende MigrationWiz® heeft meer dan 11 million mailboxen gemigreerd voor meer dan 33.000 klanten in 155 landen. BitTation ondersteunt veel vooraanstaande cloud ecosystems, waaronder Microsoft, Amazon, Google en Dropbox.

Docusign

Of je nu een aankoop goedkeurt, een verkoop afsluit of een overeenkomst ondertekent, het is gemakkelijk met DocuSign - betrouwbaar en vertrouwd wereldwijd voor elektronische handtekeningen. DocuSign stelt iedereen wereldwijd in staat om documenten, goedkeuringen en overeenkomsten elektronisch te kunnen ondertekenen op elk apparaat en in elke tijdzone.

Het gaat om meer dan elektronische handtekeningen; DocuSign activeert volledig digitale workflows die geld besparen en efficiëntie verhogen.

ESET

ESET Nederland is jouw kennispartner op het gebied van IT-security. ESET ontwikkelt al meer dan 30 jaar toonaangevende cybersecurity software en diensten voor bedrijven en consumenten en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie.

Gesteund door R&D-centra over de hele wereld is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend.

Letsignit

Letsignit is een cloud-gebaseerde e-mailhandtekeningenmanager voor Office 365. Met slechts een paar klikken biedt Letsignit jouw klanten de mogelijkheid om geautomatiseerde e-mailhandtekeningen voor elke Office 365-gebruiker te maken en te verspreiden.

Microsoft

Microsoft is wereldwijd de grootste leverancier van software en services voor zowel particulier - als zakelijk gebruik. Lees hier meer.

Mimecast

Mimecast helpt organisaties met het opzetten van een industry-leading en volledig geïntegreerde cyber security, archiverings- en continuity oplossing. Hierbij verlaagt Mimecast niet alleen de risico’s gerelateerd aan e-mail, maar reduceert ook de kosten en levert een volwassen, gelaagde technologie die je organisatie volledig beveiligd. Deze oplossing helpt ook bij het nakomen van de GDPR-regelgeving. Lees hier meer.

Partner Care

Partner Care Europe is jouw persoonlijke gids voor het Microsoft Partner Programma! Wij geven jou graag een uitgebreide rondleiding en beantwoorden onderweg al jouw vragen. Bij Partner Care heb je één contact waar je 24 uur per dag terecht kunt met al jouw Microsoft vragen.

Het grote internationale netwerk binnen Microsoft stelt Partner Care in staat om je van de juiste informatie en adviezen te kunnen voorzien. Partner Care handelt snel en doortastend, waardoor jij je kunt blijven richten op de core business.

Score Utica

Score Utica helpt bedrijven de overstap maken van on-premise naar de cloud. Zij schetst een passende cloud route. Van oriëntatie en cloud strategie, via inventarisatie, uitwerking en planning, tot implementatie en optimalisatie. Zo krijgt de klant een helder beeld van de te nemen stappen en de wijze waarop dit gerealiseerd wordt. Lees hier meer.

SkyKick

SkyKick is een geïntegreerd platform om IT-resellers succesvol te helpen zijn in de cloud. Op dit moment heeft SkyKick 20.000 succesvolle partners en is groeiend. SkyKick heeft een krachtige set aan cloudmanagementoplossingen bestaande uit migration, backup en management. Lees hier meer.

Symantec

Symantec Corporation is de wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging en helpt bedrijven, overheden en particulieren hun belangrijkste gegevens op alle gebieden te beveiligen. Overal ter wereld verwachten organisaties dat Symantec met strategische en geïntegreerde oplossingen komt om geavanceerde aanvallen tegen endpoints, cloud en infrastructuur tegen te houden.

Hiernaast zijn meer dan 50 miljoen mensen en families afhankelijk van Symantec’s Norton producten voor de bescherming thuis en van al hun apparaten. Symantec beheert één van 's werelds grootste cyberintelligentienetwerken om bescherming te bieden tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

TeamViewer

TeamViewer is de alles-in-één oplossing voor verbinding op afstand en online samenwerken. Met meer dan 1,7 miljard verbonden apparaten, meer dan 80 miljoen sessies per dag, meer dan 500.000 tevreden klanten en meer dan 200 miljoen actieve gebruikers is TeamViewer de nieuwe standaard voor beheer op afstand en het verbinden van mensen, altijd en overal.

TH&P

TH&P is sinds 1996 specialist in professionele reiniging van de werkplekapparatuur. Inmiddels reinigt TH&P ieder jaar de hardware (toetsenbord, muis, laptop et cetera) van zo'n 300.000 werkplekken in Nederland en België. Het professionele reinigingsprogramma wordt uitgevoerd in alle denkbare sectoren bij grote, middelgrote en kleine organisaties.