1. Terug

20-mrt-2020 - Nijmegen

Bespaar vrachtkosten met verzamelorders

ALSO innoveert continu en introduceert vanaf 20 maart een nieuwe functie in de ALSO NL en BE webshop; verzamelorders. Een verzamelorder biedt u de mogelijkheid om meerdere bestellingen gedurende de dag (tot 14:00 uur) in één bestelling te consolideren en zo vrachtkosten te besparen.

Bij het boeken van de order krijgt u vanaf nu de keuze een verzamelorder aan te maken en te voorzien van een eigen, tijdelijke naam. Bij het bestellen van nieuwe artikelen kunt u wederom kiezen voor een nieuwe verzamelorder, of de artikelen toevoegen aan de eerder opgeslagen verzamelorder. Om 14:00 uur iedere dag wordt uw verzamelorder automatisch vrijgegeven voor levering. U kunt dan geen artikelen meer toevoegen. Met deze functie kunt u meerdere kleinere orders samenvoegen tot 1 grotere order en bespaart u vrachtkosten.

Handig om te weten:

  • Verzamelorders worden iedere dag automatisch om 14:00 uur vrijgegeven. U kunt een verzamelorder op elk gewenst moment handmatig vrijgeven via de order tracking.
  • Het afleveradres, de betaling en de verzendopties worden vooraf bepaald in de verzamelorder en kan nadien niet worden gewijzigd.
  • E-payment en vooruitbetaling zijn niet beschikbaar voor de verzamelorder functie. Licenties en configuraties kunnen niet aan verzamelorders toegevoegd worden.
  • Dropshipping, express zendingen en het aangeven van de gewenste leverdag is mogelijk bij verzamelorders.
  • Elke verzamelorder is een juridisch bindende aankoop. We houden alleen de order tijdelijk open en u kunt alleen extra artikelen toevoegen.
  • Verzamelorders zijn zichtbaar per user, niet per account.
  • U kunt een onbeperkt aantal verzamelorders aanmaken.

Zodra de functie in de ALSO webshop beschikbaar is, ziet u in de winkelwagen eenmalig een informatieve pop-up. Heeft u vragen over verzamelorders, contacteer dan uw accountmanager.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com