Bewonder samen met ASUS en ALSO het magische Noorderlicht!

Een unieke en bijzondere bestemming: Lapland! Wij hebben samen met ASUS een onvergetelijke reis samengesteld en u kunt hierbij zijn! Van 5 september t/m 17 oktober maakt u bij ALSO kans op een geheel verzorgde 4-daagse reis naar Lapland met ASUS!

We slapen in een zeer exclusieve lodge, midden in de natuur. Van een huskytocht tot een sneeuwscootertocht en van ijsvissen tot ijsrijden met buggy’s op een bevroren meer, het komt allemaal aan bod tijdens deze onvergetelijke reis. Bovendien is er vanaf de lodge dagelijks een grote kans om het Noorderlicht te zien.

Uw persoonlijke doelstelling wordt bepaald door uw omzet op ASUS producten (notebooks, desktops, All-in-One’s en tablets). Onder alle klanten die hun persoonlijke doelstelling hebben gehaald en zich hebben aangemeld voor de actie verloten we plekken voor deze reis. Bent u één van de gelukkigen? Dan wordt u eind oktober uitgenodigd.


Wat houdt de reis in?

• Een geheel verzorgde 4-daagse reis voor 1 persoon naar Lapland met ASUS en ALSO
• Weekend van 7 t/m 10 december 2017
• Retourvlucht vanuit Amsterdam
• Drie overnachtingen in een zeer exclusieve lodge, midden in de natuur
• Diverse activiteiten zoals een huskytocht, een sneeuwscootertocht en ijsvissen


Wilt u met ons mee naar Lapland?

Volg dan de volgende stappen:

Stap 1: Geef nu uw klantnummer door via info.nl@also.com o.v.v. "An incredible Journey with ASUS" en u maakt automatisch kans.
Stap 2: Bestel ASUS producten bij ALSO.
Stap 3: Behaal uw persoonlijke doelstelling en maak kans op deze fantastische reis!

Aanmelden


7 t/m 10 december 2017