16-nov-2023 - Nieuwegein

ALSO en Eldohm bundelen krachten en sluiten partnerschap

ALSO kondigt met trots de samenwerking aan met Eldohm, een innovatieve speler op het gebied van onder andere (kinder)elektronica. De samenwerking zal ALSO's retail- en etailklanten voorzien van hoogwaardige, veilige en educatieve elektronische apparaten die perfect voldoen aan de groeiende behoeften van ouders en de digitale generatie.

Eldohm heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van veilige en leuke concepten voor kinderen. Met merken als Kurio en The Next Beat by Tiësto kunnen ALSO's B2B partners eindklanten een breed assortiment innovatieve producten aanbieden die speciaal ontworpen zijn voor jonge gebruikers. Daarnaast komt Eldohm dit najaar met Iconic Arcade; een retro gaming kast met een ingebouwde Raspberry Pi.

"We zijn verheugd om samen te werken met Eldohm. Hun innovatieve producten sluiten naadloos aan bij ons streven om klanten te voorzien van de best mogelijke IT-oplossingen, maar ook bij ons doel om de kwaliteit van leven voor iedereen te verbeteren door middel van IT", aldus Jeroen de Rapper, Commercieel Directeur bij ALSO Nederland. Pieter van den Bosch, oprichter en CEO van Eldohm voegt hieraan toe: "Deze samenwerking met ALSO creëert een kans voor ons om onze producten aan een breder publiek te introduceren.