1. Terug

Samsung Real Men Deals

Ga jij deze zomer als een echte man barbecueën met je vrienden op een originele en stoere BarrelQ? En schenk je daar een heerlijk, helder en koel biertje bij uit je eigen Heineken Biertap? Of moet jij eerst nog je mancave aftimmeren?

SAMSUNG en ALSO zorgen ervoor dat dit ook echt gaat gebeuren met de REAL MEN DEALS! Van maandag 15 juni t/m vrijdag 31 juli ontvang je bij aankoop van geselecteerde Samsung SD en MicroSD cards bij ALSO Nederland REAL MEN DEALS. Wat je kan ontvangen en wat je hiervoor moet doen? Lees snel verder.

1. BarrelQ
De BarrelQ is een tot barbecue omgebouwd olievat. Naast een stoere BBQ is het ook een vuurkorf, designmeubel, buitenkeuken en bijzettafel. Hij is bijzonder handig in gebruik ook. Kortom: de BarrelQ is een griller én een chiller...
T.w.v. €225,-

2. Hornbach cadeaubon
Een nieuw houten vloertje in je mancave? Een geluidsdichte garage? Een deur ophangen tussen de keuken en de woonkamer of toch maar gewoon klussen in de tuin. Voor echte mannen die liever klussen en weinig praten. Met de Hornbach cadeaubon haal jij alles in huis voor een paar stoere mannenklussen.
T.w.v. €50,-

3. Heineken tapje
Echte mannen drinken bier uit de tap! Echt Heineken tapbier overal binnen handbereik; tijdens een barbecue, op een feestje, thuis of op het strand, waar je maar wilt. Het Heineken Tapje is, wanneer gekoeld, snel en makkelijk te gebruiken!
T.w.v. €10,-

Stap 1: Meld je aan voor de actie. Dit doe je door je klantnummer te mailen naar go@also.com o.v.v. SAMSUNG REAL MEN DEALS. Let op! Zonder registratie, vóór 31 juli, ontvang je geen REAL MEN DEALS.
Stap 2: Koop Samsung SD en MicroSD cards bij ALSO.
Stap 3: Ontvang jouw REAL MEN DEALS volgens het overzicht hieronder.

Blijf op de hoogte van deze en andere acties door je aan te melden voor de ALSO nieuwsbrief en door ons te liken op Facebook.

Hoe ver moet ik doorsparen voor:

Heineken tapje: Samsung orderwaarde €100,-

Heineken tapje + Hornbach cadeaubon t.w.v. €50,-: Samsung orderwaarde €500,-

Heineken tapje + Hornbach cadeaubon t.w.v. €50,- + BarrelQ: Samsung orderwaarde €1000,-

  • Actie is geldig zolang de voorraad strekt;
  • Maximaal 2 deals per reseller (maximaal te ontvangen: 2x Heineken Tapje, 2x Hornbach cadeaubon, 2x BarrelQ);
  • Retail en subdistri uitgesloten;
  • Alleen geldig op gefactureerde omzet in actieperiode;
  • Actie geldig van 15 juni t/m 31 juli 2015.