1. Terug

Spaar voor een dagje Efteling met het hele gezin!

Trek ten strijde tegen de draak in achtbaan Joris en de Draak, zweef tussen trollen en elfjes in de Droomvlucht of trotseer als echte waaghals met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898. In de Efteling verveelt u zich geen minuut! Spaar nu met ALSO en Samsung voor een dagje Efteling met het hele gezin.

Gedurende de actieperiode, die loopt van 21 augustus t/m 15 september 2017 spaart u tickets bij elkaar door aankoop van Samsung SSD's en MicroSD cards bij ALSO Nederland. In totaal kunt u sparen voor 4 tickets! Zo kunt u sprookjesachtig gaan genieten tijdens een mooie dag in het najaar of zie de Efteling in de winter veranderen in een wereld vol twinkelende lichtjes met ijspret en warme vreugdevuren. Hoe het werkt? Scroll snel naar beneden.

PS: Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de nieuwste attractie Symbolica. Een betoverend paleis waar fantasie tot leven komt.

Hoe werkt het?

Stap 1: Meld u nu aan voor deze actie door uw klantnummer door te geven via info.nl@also.com o.v.v. ‘Aanmelden Samsung | Efteling actie’. Of klik op onderstaande button.

Klik hier om u direct aan te melden voor deze actie

Stap 2: Koop Samsung SSD's en MicroSD cards bij ALSO Nederland. Bij Samsung omzet in de actieperiode, zoals aangegeven in de tabel, ontvangt u 1, 2, 3 of maximaal 4 tickets voor de Efteling.

Stap 3: Eind september ontvangt u uw Efteling ticket(s)!

Samsung omzet in actieperiode Aantal Efteling tickets
€ 400 1 ticket
€ 800 2 tickets
€ 1.200 3 tickets
€ 1.600 4 tickets

• Alleen geldig op gefactureerde omzet in de actieperiode;
• Alleen geldig op Lenovo DCG producten;
• Maximaal 1 Star Wars Jedi Challenge per klant;
• Minimale omzet is € 7.500,- in de actieperiode;
• Actie is geldig van t/m 31 maart 2018..