1. Terug

2-mei-2018 - Nijmegen

ALSO lanceert website voor IoT-portfolio

ALSO heeft aangekondigd een nieuwe website ( http://www.also-iot.nl ) te lanceren die speciaal is bedoeld om klanten toegang te geven tot een breed scala aan geavanceerde IoT-oplossingen. Met dit nieuwe IoT-portfolio stelt ALSO zijn resellers in staat hun bedrijfsvoering anders in te richten met een reeks end-to-endoplossingen in een snelgroeiend en veelbelovend marktsegment.

Volgens een onderzoek van Gartner zullen tegen 2020 bijna 20,8 miljard apparaten op het internet zijn aangesloten. Dit betekent dat consumenten en bedrijven drie biljoen US-dollar zullen uitgeven. De nieuwe IoT-website van ALSO voorziet de kanaalpartners van hardware, software, analyses en toepassingen om het volledige potentieel van deze grote en groeiende markt te benutten. Met name voor verticale markten zoals retail, industrie, transport, gezondheidszorg, agrarisch en facilitair.

“We zien nog maar het topje van de ijsberg als het gaat om wat IoT voor ons en onze klanten kan betekenen. Onze nieuwe website is er speciaal op gericht om het kanaal te voorzien van IoT-producten en -diensten. Op die manier kunnen resellers met ondersteuning van onze ALSO-serviceprofessionals complete oplossingen vinden. ALSO biedt met name end-to-endoplossingen aan in samenwerking met zijn vertrouwde partners, zoals Microsoft, Avalue, Fujitsu, ConnectedBaltics, Kore Wireless en Zonith”, vertelt Khurram Iqbal Sheikh, Europees Partner en Business Development Manager, IoT Ecosystem bij ALSO Holding AG.

ALSO richt zich nadrukkelijk op de groeiende IoT-business en kan zodoende verschillende diensten integreren in IoT-oplossingen voor klanten waarmee zij oplossingen eenvoudig kunnen uitrollen en implementeren. ALSO gaat trainingen en workshops verzorgen en kan op verzoek andere diensten aanbieden, waaronder consultancy, financieel advies, operationele ondersteuning en implementatiebegeleiding, beveiligings- en beheerdiensten, evenals planningsdiensten op het gebied van marketing en ondernemingsgroei.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com