1. Terug

Wat onze medewerkers zeggen

Of ze nou in het hoofdkantoor in Zwitserland of in een van de regionale ALSO-divisies werken, meer dan 3520 toegewijde werknemers uit 50 verschillende landen hebben gekozen voor ALSO als werkgever.

Renate Jozic

Salesmanager

“Voor mij is partnersales vergelijkbaar met het lopen van een marathon. Bij de start is er alleen vertrouwen, maar bij de finish is dat uitgegroeid tot een langdurige zakelijke relatie.”

Mario Obst

Web Design Europe & Social Media Europa

“Bij ALSO draait alles om de klant. En dat zijn niet zomaar wat woorden. Het is iets waar we allemaal volledig achter staan. Online, aan de telefoon of in een persoonlijk gesprek, dat maakt niet uit. We geven om onze klanten en willen ze de allerbeste service bieden. Zo moet het gewoon. Want uiteindelijk zijn we allemaal klant.”

Nicole Moreno

Medewerker klantenservice

“Ik probeer nieuwe medewerkers altijd uit te dagen tijdens hun eerste weken bij ALSO en train ze om de klant met plezier en toewijding van dienst te zijn.”

Ivo Murer

Accountmanager (sales)

“Kwaliteit is nooit toevallig. Het is altijd het resultaat van ambitieuze doelen, inspanning, slim werken en vaardige implementatie.”

Stefanie Ullrich

Webdesign (marketing)

“Bij ALSO mag je je mening geven en creatief zijn. Elk project wordt zo een geheel nieuwe uitdaging, met geheel nieuwe oplossingen. Een leuke, motiverende en extreem lonende manier van werken.”

Simon Lahner

Salesmanager

“Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. We staan altijd klaar om te voldoen aan de verwachtingen van de klant en willen die zelfs overtreffen.”