1. Обратно

21.04.2021

New2Next: Запознайте се с дигиталното бъдеще на ALSO CTV

За четвърти път от началото на пандемията ALSO е домакин на изцяло виртуално събитие: международното събитие Channel Trends+Visions 2021. Под мотото "New2Next" този ден ще бъде посветен на промяната. Най-добрият състав от лектори включва от представители на добре познати доставчици като Microsoft, HP или Epson до футуролога Рафаел Гилген от Vitra, AI експерта Томас Терни и New Work подкаст пионера Кристоф Магнусен и Густаво Мьолер-Хергт, главен изпълнителен директор на ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

Главните теми на панаира засягат не само ИТ сектора: Как да се установим в новата "отдалечена реалност"? Как може канала да използва концепцията "as-a-service", за да се проправи пътя за производствени процеси и виртуални административни мрежи за бизнеса, поддържани от облака и същевременно да направим собствените си компании успешни в дългосрочен план? Можем ли да използваме възможностите, които ни предлага интернет на нещата, за да подобрим работните места и да допринесем за борбата с пандемията? Как можем ефективно да защитим бизнеса и физическите лица от вълната на киберпрестъпността? Готов ли е изкуственият интелект да превърне абстрактните концепции в продаваеми продукти?

Целият ден е изпълнен с теми, които разглеждат тези и много други въпроси, свързани с ИТ технологиите, устойчивостта и новите работни условия. Освен това известни производители, както и доставчици на информационни услуги ще информират за нови продукти и технологии. И тъй като един търговски панаир винаги процъфтява благодарение на срещите, служителите им, както и тези на ALSO, ще бъдат на разположение през целия ден за въпроси, дискусии и разговори.

CTV ще се проведе на 19 май и ще бъде открит от Густаво Мьолер-Хергт с лекция на живо в 9 ч. централноевропейско време. Регистрацията за безплатното събитие е възможна по всяко време на www.alsoctv.com. Скоро там ще бъде публикувана и подробна програма.

Директен линк към материала.