iiyama

Het bedrijf
iiyama is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van monitoren. Efficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de basis tot de ontwikkeling van iiyama producten.

Consequente ontwikkeling van producten van hoge kwaliteit.
Het succes van iiyama is bereikt door de consequente ontwikkeling aan kwaliteit van het product en vervolgens deze aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Vanaf de eerste dag lag de nadruk niet op massaproductie, maar om het menselijke element in alle stadia van het productieproces toe te passen. Deze filosofie staat nog steeds centraal bij alles wat iiyama creëert en de product ontwikkeling is gebaseerd op het concept van gebruiksvriendelijkheid.

Gebruikmaken van de meest up-to-date technologie is inmiddels ook een essentieel onderdeel van het productieproces en de geconsolideerde inkoop heeft ervoor gezorgd dat ze hun concurrentiepositie zonder verlies aan kwaliteit of functies behouden.

Efficiëntie, prestatie, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de belangrijkste factoren voor de ontwikkeling van nieuwe iiyama producten. Nieuwe producten worden niet eerder geïntroduceerd, voordat iiyama er zeker van is dat ze een reëel voordeel bieden voor de gebruiker en passen in hun prijs/prestatie beleid.
Klik hier voor meer informatie.

De producten

  • LED monitoren
  • Touchscreens
  • Large format displays

Contactgegevens
Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw Accountmanager via 024 - 3333 222 of verkoop@also.com.