1. Back

De PC innoveren op elke beste mini manier

Prestaties groter dan zijn formaat

Ervaring van de volgende generatie

Uitgerust met een GeForce RTX GPU en krachtige Intel Core CPU, beheerst de ZBOX E-serie de nieuwste Triple A-titels en de grootste creatieve projecten met verbluffende prestaties. Dankzij de baanbrekende NVIDIA GeForce RTX-technologieën zijn games levendiger en creatieve ideeën grenzelozer.

Het effici├źnte multitalent

Ultradun ontwerp ontmoet next-gen prestaties. Uitgerust met de nieuwste 11e generatie Intel┬« Core™-processor en tot 3200 MHz snel DDR4-geheugen, biedt de ZBOX edge M-serie de volledige functionaliteit en flexibiliteit van een desktop-pc in de dunste vormfactor voor edge computing, beheer op afstand en dagelijkse productiviteit.

De stille compagnon

Ontworpen en ontwikkeld om een stille omgeving te creëren door ventilatorloze werking. Het prestatiepotentieel, de veerkracht van de hardware en de kleine vormfactor openen een schat aan mogelijkheden en flexibiliteit waarvoor alleen de ZBOX C-Serie een oplossing biedt.

De PC voor in je broekzak

Zeer energiezuinig, krachtig, stil en verbazingwekkend draagbaar. Met zo'n kleine computer lijken de gebruiksmogelijkheden bijna onbeperkt.