ОСИГУРЕТЕ СИ ОТСТЪПКА СЕГА

Възползвайте се от тази възможност и разгледайте нашата Гаражна Разпродажба с най-ниските цени, които сте виждали някога за продуктите на HP! Колкото по-бързи сте, толкова повече можете да се възползвате от голямо разнообразие от страхотни оферти. Благодарение на изключително ниските цени на закупуване, вие имате специално предимство при продажбата на продуктите на HP, тъй като цената на дребно за вашите клиенти остава същата.

"Връщане към корените" е девизът на Гаражната Разпродажба, защото успехът на HP започна с продажбата на продукти от обикновен наемен гараж. Това е мястото, където Бил Хюлет и Дейв Пакард основаха своя бизнес и където започна сегашната глобална корпорация. Подобно на тази концепция, ние предлагаме отлични продукти на ненадминато ниски цени. Днес обаче това е нашият "Online Гараж".

КАКВО Е HP ГАРАЖНА РАЗПРОДАЖБА?

Подобно на основателите на HP, Бил Хюлет и Дейв Пакард, Ви предлагаме висококачествени продукти на изгодни цени в нашия онлайн гараж. Двете лица основават компанията си в нает гараж, който е бил част от апартамента им в Пало Алто, Калифорния през 1939 г. – останалото е история. Днес този момент се нарича раждането на Силиконовата долина - място, където високотехнологични компании от целия свят идват, за да реализират своя бизнес.

С нашата Гаражна Разпродажба създаваме икономична възможност за продуктите на HP, като ви помагаме да увеличите значително печалбите си. Закупуването на изключително ниски цени на продуктите и продажбата им на вашите клиенти на стандартна цена ви позволява да постигнете невероятно увеличение на печалбите си. Предложението включва разнообразие от продукти на HP от различни категории, включително принтери, лаптопи, монитори, решения за ритейл, допълнителни аксесоари и много други.

Как работи

Днес продуктите в областта на информационните и комуникационните технологии се подлагат на бързи промени, като техническото развитие напредва с големи скокове. В резултат на това жизненият цикъл на много устройства става все по-кратък. За да се предотврати остаряването на стоката в склада и продуктите да се преложат на потребителите, ние редовно провеждаме HP Гаражна Разпродажба. Друг важен страничен ефект, който не трябва да се подценява, е създаването на нови начини за съхранение на новите продукти. Като наш партньор, подкрепете тази инициатива, която носи ползи на всички и открийте нашите невероятно изгодни оферти.