Защо да изберете APC Easy Racks?

Комуникационните шкафове са крайъгълният камък на центъра за данни. Те носят и защитават скъпи ИТ инвестиции и предлагат широка гама от персонализирани функции за подобряване при внедряването на инфраструктурата, но твърде често те остават на заден план при създаването на проекти.

Изберете APC Easy Racks и направете организацията на ИТ инфраструктурата по опростена, бърза и гъвкава. Изградете здрава основа за инфраструктурата на Вашите клиенти и получете набор от персонализирани и лесни за оформяне комуникационни шкафове за мрежово оборудване, сървърни помещения и цели центрове за данни.

Бързо и лесно внедряване

APC Easy Racks са напълно окомплектовани и са оборудвани с колела, нивелиращи крачета, разделящи се задни врати и скоби за аксесоари на гърба за бърз монтаж и внедряване.

Висока надеждност

С висококачествената си конструкция APC Easy Racks са създадени да издържат. Те отговарят на индустриалния стандарт EIA-310-E, на UL стандартите и имат стандартна 5-годишна гаранция.

Персонализация

Разширете и персонализирайте APC Easy Racks с широка гама от опции включително разклонители (PDU), панели за аранжиране на кабели, тави и охлаждане.

Защитете това, което е важно

Организирайте и защите ИТ инвестициите на клиентите си с функции за физическа сигурност и допълнителни аксесоари като Смарт UPS, IP камери и детектори за температура и влажност.

Easy Rack за всеки сценарий

С няколко варианта за ширина, височина и дълбочина, както и опционални страници, от които да избирате, APC Easy Racks могат да бъдат конфигурирани така, че да отговарят на всяко ИТ приложение. Решенията Easy Rack се предлагат в набор от стандартизирани типоразмери, в които може да се разположи и защити инфраструктурата на центрове за данни от всякакъв размер.

Купете сега

Опции за Easy Rack

Вижте наличните допълнителни екстри за APC Easy Racks.


Тави, панели и сглобки

Захранване и защита

Разклонителите от семейството на Easy Rack осигуряват лесно за инсталиране и използване разпределение на захранването за всеки бюджет и приложение.

Смарт UPS-ите от семейството на APC осигуряват интелигентна и ефективна защита на мрежовото захранване за сървъри, място на продажба, рутери, комутатори, хъбове и други мрежови устройства.

Сигурност

NetBotz Rack Access предоставя напълно интегрирано, гъвкаво решение за управление на контрола на достъпа до ИТ инфраструктурата.

NetBotz Camera Pods осигуряват откриване на движение и усъвършенствано известяване за подобрено откриване на проникване и сигурност на комуникационните шкафове на Вашите клиенти.

Netbotz Sensors предлагат широка гама от plug and play сензори за достъп и околна среда, за да осигурят пълна картина на ИТ средата на Вашите клиенти.

Сензорите за температура и влажност на APC Easy Rack PDU прецизно наблюдават средата на центъра за данни на Вашите клиенти, като помагат да се поддържат идеални условия.

Готови ли сте за по-лесно и по-бързо решение за ИТ инфраструктурата? Вижте пълния набор на APC Easy Racks с цени и наличности в онлайн магазина на ALSO.

Имате въпроси или Ви е нужна помощ?

Свържете се с местния екип на ALSO за съвет как да изберете правилните комуникациони шкафове и опции за аксесоари за следващия си проект.

Свържете се