Уважаеми партньори ,

Тази календарна година е последната в която можете да поръчате постоянни лицензи на Майкрософт по програмата OLP (Open License Program).

От 31.12.2021 обемното лицензиране на Майкрософт по официалните канали ще бъде достъпно или чрез споразумението за обемно лицензиране с включена софтуерна осигуровка (3 годишни договори Open Value) или чрез Subscription based лицензи (3 годишни договори Open Value Subscription).

Тази стъпка ще промени драстично целия пазарен пейзаж. Най-масовите и достъпни опции за лицензиране на Windows Server, SQL и други продукти за МСП, няма да бъдат налични за придобиване или обновяване към нови версии през Open License.

Партньорите на Майкрософт и Алсо ще могат да използват по-гъвкавото лицензиране по програмата CSP (Cloud Service Provider).

За да подпомогне партньорите си, „Алсо България“ стартира кампания за отворени срещи, на които ще можете да зададете своите въпроси, получите отговори и ще Ви бъде оказано съдействие.

На всяка среща, експерт от Алсо ще презентира разликите между двата модела, ще предостави материали при поискване и ще инициира дискусия между присъстващите партньори и експерти с цел намиране на най-добри решения.

Срещите са отворени за всички присъстващи, ще се провеждат в MS Teams, партньорите ще са видими с имената с които са се регистрирали за съответното събитие.

Информацията няма да се ограничава само до конкретна тема, ще се постараем да отговорим на всички възникнали въпроси свързани с продукти и лицензиране на Майкрософт.

Присъствието Ви не е обвързано с конкретен ангажимент, от наша страна ще получите цялото необходимо съдействие.

Изберете дата и се регистрирайте

Дата и часЛекторКомпанияТемаЛинк към срещата
27.05 от 11:00 Виолета Томова, Focus Sales Manager ALSO Bulgaria Open to CSP Регистрирай се
10.06 от 11:00 Виолета Томова, Focus Sales Manager ALSO Bulgaria Open to CSP Регистрирай се
24.06 от 11:00 Виолета Томова, Focus Sales Manager ALSO Bulgaria Open to CSP Регистрирай се

Експерт

Виолета Томова

Focus Sales Manager

ALSO Bulgaria