Mobile Device Management месец

Уважаеми партньори,

С оглед на тенденцията за отдалечена работа на крайните клиенти, която се превръща в нормален начин на работа, АЛСО България обявява месец на MDM (Mobile Device Management) решенията.

Mobile Device Management решенията служат за управление на крайно-клиентски устройства от единен административен център, като дават възможност да се управляват ресурсите, функциите, софтуерните продукти и пространството използвани от устройството, да се следят и управляват данните, да се проследява локация, заетост и спазване на политиките за сигурност от страна на служителя, както и да се предпази устройството от неоторизиран достъп или кражба.Всичко това идва свъзможност за допълнителни инструменти за системна администрация, антивирус решения и функции за отчетност.

Ако имате клиенти чиито служители работят отдалечено и изпитват трудности с управлението на устройствата, информацията или сигурността – разгледайте предложенията ни за Mobile Device Management на водещи производители от портфолиото на АЛСО.

Представените продукти са :

- IBM Security MaaS360

- Microsoft Intune

- Kaspersky Security for Mobile, част от сюитите

  • Kaspersky Total Security for Business
  • Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced
  • Kaspersky Endpoint Security for Business Select
  • Kaspersky Endpoint Security Cloud

Свържете се с експерт, който ще Ви направи презентация и ще Ви ориентира в продуктите и вземете специалната цена в месеца на MDM

IBM MaaS360

Използвайки, IBM MaaS360® Вие получавате:

Управление на фирмени активи (Enterprise Mobility Management, EMM)

Контролирате всички типове крайни устройства (смартфони, таблети, лаптопи, настолни компютри, IoT, ruggerized), с всички видове операционни системи (iOS, Android, macOS, Windows® 10, Chrome OS). Надграждайки MDM, с EMM предотвратявате изтичането на чувствителна корпоративна информация, посредством защитени контейнери и контролиран достъп.

Bring Your Own Device (BYOD), KIOSK Mode, Remote Work фукнционалности:

С BYOD (използване на лично устройство за служебна цел) предизвикателството корпоративна сигурност става благоприятма възможност, с която Вашите оторизирани потребители могат да извършват служебните си задължения по най-сигурния, интуитивен и бърз начин.

С KIOSK функционалността ползването на крайното устройство може да бъде ограничено само за определени корпоративни приложения и цели.

Стабилна поддръжка и приложимост:

IBM MaaS360® може да съществува самостоятелно, интегрирано със съществуващата IT инфраструктура и в симбиоза с други инструменти за управление на клиенти (CMT), с което подпомага консолидирането на технологиите, намалява общите разходи за собственост (TCO) и улеснява менажирането и модернизацията на управлението на сигурността.

4 абонаментни плана, 2 варианта за лицензиране, 2 типа add-ons:

4те абонаментни плана са: Essentials, Deluxe, Premier и Enterprise

2та варианта на лицензиране са: на потребител и на устройство.

2 add-ons при преференциални условия са: TeamViewer Remote Support и Wandera Mobile Threat Defense.

Описание на промоцията:

• Активирайте БЕЗПЛАТНО, за 30 дни своя IBM MaaS360 през ALSO Cloud Marketplace!

• Само в рамките на ALSO MDM Month – свържете се с нас за Вашите специални партньорски цени на IBM MaaS360®!!!

Подробна характеристика на абонаментните планове.

Kaspersky Security for Mobile

Kaspersky Security for Mobile - позволява на служителите да използват телефони и таблети за работни задачи, без да излагат на риск чувствителни бизнес данни или критични бизнес процеси. Той осигурява многопластова защита, включително anti-malware, anti-spam, web, application и device control плюс anti-theft функционалност. За да се улеснят административните задачи, всички функции се управляват от една конзола за управление. Kaspersky Security for Mobile, осигурява мобилните устройства и ви предоставя видимост и контрол, който ви е нужен за управление на всеки телефон и таблет, който има достъп до системите и данните на вашия бизнес.

Предимства:

- Защита срещу заплахи за мобилните устройства

- Намалява риска от загуба на данни

- Опростява управлението на мобилни устройства

Kaspersky Endpoint Security for Mobile е включен в следните продукти:

• Kaspersky Total Security for Business

• Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced

• Kaspersky Endpoint Security for Business Select

• Kaspersky Endpoint Security Cloud

Описание на промоцията:

Само в рамките на ALSO MDM Month – свържете се с нас за Вашите специални партньорски цени на Kaspersky.

Microsoft Intune

Microsoft Intune е облачна услуга, която се фокусира върху управлението на мобилни устройства (MDM) и управлението на мобилни приложения (MAM). Вие контролирате как се използват устройствата на вашата организация, включително мобилни телефони, таблети и лаптопи. Можете също така да конфигурирате конкретни правила за контрол на приложенията. Например можете да предотвратите изпращането на имейли до хора извън вашата организация.

Intune също така позволява на хората във вашата организация да използват личните си устройства за училище или работа. На лични устройства (BYOD) Intune помага да се гарантира, че данните на вашата организация остават защитени и може да изолира данните на организацията от личните данни.

Intune е част от пакета Enterprise Mobility + Security (EMS) на Microsoft и се се интегрира с Azure Active Directory (Azure AD), за да контролира кой има достъп и до какво има достъп. Също така се интегрира с Azure Information Protection за защита на данните. Може да се използва с пакета продукти на Microsoft 365 и Office 365. Например можете да разположите Microsoft Teams, OneNote и други приложения на Microsoft 365 на различни устройства. Тази функция позволява на хората във вашата организация да бъдат продуктивни на всички свои устройства, като същевременно запазва информацията на вашата организация защитена с правилата, които създавате.

С Intune можете да изберете да бъдете 100% базирани в облака или да управлявате хибридна инфраструктура.Можете да зададете правила и да конфигурирате настройките на лични и притежавани от организацията устройства за достъп до данни и мрежи. Внедрявайте и удостоверявайте приложения на устройства - локални и мобилни. Защитете информацията за вашата компания, като контролирате начина, по който потребителите имат достъп и споделят информация.

За връзка с нашият софтуерен екип и повече информация относно продуктите, моля ползвайте контактната форма на бутона по-долу.

Изпратете запитване