26.04.2024

TCL разширява присъствието си в Европа с пускането на смартфони и таблети в дистрибуторския канал в България, в партньорство с АЛСО България

София, България - TCL, водещ световен доставчик на потребителска електроника, с радост обявява разширяването на продуктовата си линия в България, с представянето на своите иновативни смартфони и таблети. От днес клиентите в България ще могат да се докоснат до най-модерните технологии и до елегантния дизайн на мобилните устройства на TCL, не само осигурени от мобилните оператори, но и от ритейла, етейла и широката мрежа от магазини и търговци.

"Ние сме развълнувани да представим нашите смартфони и таблети на широкия български пазар", каза Телис Караберис- Регионален мениджър за Балканите и Израел. "Нашите продукти предлагат уникална комбинация от разширени функции и достъпност, което ги прави перфектния избор за технически грамотните потребители в България."

Смартфоните и таблетите на TCL ще бъдат достъпни чрез веригите за техника и други водещи търговци на дребно в цялата страна. Клиентите могат да избират от редица модели, включително TCL 40 Nxtpaper, който разполага с уникалната за TCL Nxtpaper технология, която се грижи за здравето на очите - https://www.tcl.com/bg/bg/mobile/tcl-40-nxtpaper .

"С новия бранд в нашето потфолио – TCL, предлагаме на нашите партньори един успешен избор ", каза Ралица Kилиан - Генерален Директор Партньори в АЛСО България. "Уверени сме, че смартфоните и таблетите TCL ще бъдат добре приети в България и очакваме с нетърпение да разширим още повече присъствието им."

TCL е водеща глобална технологична марка в областта на дисплеите, телевизорите, домашния комфорт и мобилните устройства. Основана през 1981г., TCL оперира с производствени и изследователски центрове по целия свят и предлага продукти и услуги в над 160 страни. Ние в TCL сме посветени на подобряване на живота и преживяванията на хората чрез иновативната ни технология. Нашите продукти и услуги имат за цел да решават проблеми, да носят радост на семейства и приятели и да създават по-сигурен и по-здравословен свят. Ние се стремим да вдъхновяваме и окуражаваме хората да следват величието в своя живот. За повече информация посетете https://www.tcl.com/bg/bg.