15.08.2023

ALSO и Acronis подписаха стратегическо споразумение за партньорство

На 1 юли двете компании сключиха споразумение за нов тип сътрудничество и съвместни възможности за значителен и бърз растеж. С партньорството си ACRONIS и ALSO ще могат да се възползват от паневропейската си позиция в 22 държави, предоставяйки на клиентите си по-добра представа за пазарните възможности, опит и споделени ресурси.

"Опростяването и по-добрата устойчивост са в основата на търсенето на пазара, когато става въпрос за киберсигурност и защита на данните", обяснява Денис Касинерио, старши директор "Глобална дистрибуция" в Acronis. "Решенията на Acronis, заедно с възможностите на пазара и техническите компетенции на ALSO, са създадени, за да осигурят съответните ползи за клиентите: подобрена сигурност, оптимизация на разходите и като цяло по-добър оперативен опит. Нашето интегрирано портфолио за киберзащита дава възможност на партньорите да предлагат най-съвременни решения за сигурност. Те могат да разчитат на опростен подход за идентифициране, защита, откриване, реагиране и възстановяване от всяка киберзаплаха."

Acronis и ALSO се ангажират да предоставят най-добрия практически опит на клиентите си и да поддържат техническата обезпеченост, за да получат максимално ниво на сертифициране, както и да споделят ноу-хау и бизнес казуси. Чрез ALSO Cloud Marketplace двете компании ще помогнат за по-доброто използване на съществуващите умения, за да отговорят на нарастващите нужди на пазара за киберзащита. Партньорите ни могат да разчитат на задълбочена подготовка на ресурсите на ALSO и опростен подход за идентифициране, защита, откриване, реагиране и възстановяване на заплахи от всякакви инциденти, свързани с киберсигурността.

Артьом Круминс, Group Lead CoC Software & Cybersecurity в ALSO, подчертава: "С нашата дългосрочна стратегия за развитие на монетизацията на всеки уникален потребител за канала, ALSO Cloud Marketplace е най-добрата платформа за MSP, които искат да покрият всички нужди на своите клиенти. Използвайки ALSO Cloud Marketplace като своя облачна платформа и център за данни, те могат да внедрят, управляват и отчитат персонализираните решения без усилие. "

За повече подробности относно портфолиото, моля, свържете се с вашият търговски екип на ALSO.

КОНТАКТ С ПРЕСАТА
Свържете се с АЛСО България:
Маркетинг отдел АЛСО България
E-Mail: press-BG@also.com

ALSO Holding AG (Emmen/Switzerland) е един от водещите доставчици на технологии за ИКТ индустрията и в момента е активен в 30 страни в Европа и чрез партньори в общо 144 страни по света. Чрез нашия уеб магазин и облака ние предлагаме на около 120 000 потенциални дистрибутори достъп до продукти и услуги от повече от 700 производители в над 1450 продуктови категории. Облачното предлагане варира от предоставяне на IT, базирани на услуги, до цифрови платформи като IoT, AI, виртуализация и киберсигурност. Нашите експерти подкрепят партньорите в разработването на хибридни IT решения. В духа на кръговата икономика, компанията предлага всички услуги от предоставянето до обновяването от един източник. За повече информация, моля посетете: https://also.com.

Контакт

Вашият контакт за всички запитвания в медиите:

ALSO Bulgaria
+359 2 9602 400
press-BG@also.com