01.12.2022

Увеличeние на портфолиото за кибер сигурност: ALSO България разпространява продуктите на Check Point

В началото на ноември ALSO България стартира успешно сътрудничеството си с Check Point Software Technologies. Компанията е създадена през 1993 г. в Калифорния, САЩ, и е международен лидер в предоставянето на решения за кибер сигурност за правителства, организации и крайни клиенти.

Компанията предоставя консолидирани, прецизни и интуитивни продукти за управление на сигурността, защитаващи облачни решения, мрежи, локална инфраструктура, крайни устройства, управление на данни и съхранение. Решенията на Check Point защитават потребителите от кибератаки от 6-то поколение с водеща в индустрията степен на откриване на зловреден софтуер. През 2020 г. управлението на бизнеса в България се поема от Веселин Троянов, който има повече от 15 години опит в ИТ сферата.

„Има нарастваща необходимост всички компании да се защитават срещу кибер атаки. Необходими са не само експертиза и опит, но и задълбочено познаване на потенциалните заплахи, развиващи се в световен мащаб, за да се противопоставим успешно на тези атаки. В нашия стремеж да посрещнем нуждите на нашите клиенти и за да бъдем крачка напред, най-логичното решение за ALSO е да си партнираме с глобален играч и доказан лидер като Check Point“ – каза Ралица Килиан, CCO, ALSO България.

Цялото портфолио от продукти и решения можете да намерите на сайта на ALSO България.