1. Обратно

25.03.2021

ALSO България стартира партньорство с Allied Telesis

ALSO България започна да предлага продукти и услуги, предоставяни от Allied Telesis. Компанията е добре позната на международния пазар като доставчик на мрежова инфраструктура, телекомуникации и хардуер.

От самото си основаване през 1987 г., Allied Telesis работи, за да осигури нулев Total Cost of Ownership на решения с интелигентни мрежови инструменти, които улесняват работата в мрежа на компании, публични органи, образователни институции и организации с критична инфраструктура.

Базираната в САЩ компания печели ежегодно награди за качество и иновации. През септември 2020 г. тя печели златен медал за Endpoint Security на 15-то Annual Network Products Guide 2020 IT World Awards. Освен това печели и сребърен в категорията Wireless Solutions с продукта си "No Compromise Wi-Fi".

„За нас е удоволствие да бъдем представител на Allied Telesis за България. Развитието през последните месеци показва колко важни са стабилните и сигурни решения. С продуктите на Allied Telesis ние подпомагаме нашите партньори в задачата им да осигурят защитени мрежи за крайни клиенти. " - каза Ралица Килиан, CCO на АЛСО България.