1. Обратно

16.02.2021

ALSO България разширява портфолиото си от инфраструктура за центрове за данни чрез ново партньорство - Vertiv

В стремежа си към развитие и предлагане на иновативни услуги, продукти и решения ALSO България стартира партньорство за дистрибуция с Vertiv, глобален доставчик на критична дигитална инфраструктура и решения за непрекъснатост на бизнес процесите.

Vertiv обединява хардуер, софтуер, анализи и текущи услуги, за да гарантира изправност на жизненоважните приложения на клиентите, както и оптимална работа и развитие в съответствие с техните бизнес нужди.

Като Architects of Continuity ™, Vertiv решава най-важните предизвикателства пред днешните центрове за данни, комуникационни мрежи, търговски и индустриални съоръжения с портфолио от решения и услуги за енергийна, охлаждаща и ИТ инфраструктура, което се простира от облака до периферията на мрежата.

Със седалище в Колумб, Охайо, САЩ, във Vertiv работят приблизително 20 000 души и се прави бизнес в повече от 130 държави. Компанията има не малко награди и признания за постижения и качество на продукти и услуги.

През 2020 компанията е призната от технологичния анализатор Omdia за най-големия доставчик на оборудване на “Data centre cooling market” услуги и решения, както и лидер в областта на „Modular data centre market“.