1. Обратно

18.11.2020

ALSO България представя своята продуктова гама Microsoft Surface

АЛСО България е компания, предлагаща на пазара най-новите иновативни хардуерни и софтуерни продукти от много години. С голямо удоволствие анонсираме предлагането на първокласната продуктова линия за преносими компютри и устройства на Microsoft Surface, лични и професионални премиум преносими компютри с touch screen.

Сред отличителните им характеристики са иновативен дизайн, стил, скорост, мощен хардуер, отговарящ на изискванията на динамично развиващия се ИТ сектор. Продуктовата линия на Microsoft Surface се състои от осем преносими компютри, както и аксесоари и периферни устройства.

С оглед на нарастващата тенденция за дистанционна работа изискванията за преносими устройства се увеличават поради необходимостта от по-малко поддръжка в условия на работа от разстояние. Microsoft Surface предлага изключителни параметри и качество, които АЛСО България може да Ви предостави.

"Microsoft е партньор, който предлага изключителни ИТ продукти, услуги и решения, които се използват от около 80% от потребителите на компютърни технологии. За АЛСО партньорството с такъв световен гигант е изключителна привилегия." каза Ралица Килиан, ССО на АЛСО България.

Директна връзка към медийното съобщение: Български