1. Обратно

16.11.2020

Новите Cisco Small Business Wireless Access Points – налични на склад в АЛСО България

Уважаеми партньори,

От началото на този месец, новата продуктова гама на Cisco - Small Business Wireless Access Points, е вече налична на склад в АЛСО България.

Серията Cisco Business Wireless е създадена да бъде лесна и удобна, с гъвкаво управление. Устройствата се настройват в рамките на минути, с удобен мениджмънт и доживотна гаранция с достъп до Cisco TAC. Точките за достъп имат възможност и за интеграция със Cisco Umbrella за допълнителна сигурност. Изключително подходящи са за малки и средни фирми и предприятия, като поддържат 802.11ac Wave 2 с MU-MIMO. Сигналът лесно може да бъде увеличен и чрез добавянето на новите Cisco Business Wireless Mesh Extenders към тях. Всяка точка за достъп може да бъде добавена в Cisco Business Mobile App, което позволява мониторинг и управление на безжичната мрежа през мобилно устройство, както и към новия уеб интерфейс Cisco Business Dashboard, даващ възможност за мениджмънт, справки, настройки, провизиране, интеграция.

Новите АРта са изключително подходящи за малки търговски обекти, офиси, както и намират приложение в сферата на образованието и хотелиерството.

Изключително предимство е възможността да бъдат интегрирани със Cisco Umbrella за осигуряване на изключително висока степен на защита.

Основните модели са:

- CBW140AC – предназначен за SoHo / Small Business

- CBW240AC – предназначен за Small Business

- CBW145AC – презназначен за Small / Medium Business

- CBW141ACM, CBW142ACM и CBW143ACM – Mesh Extenders

Можете да се възползвате от наличностите на склад в АЛСО България

Всички те сега са и на специални преференциални цени по Fast Track с отстъпки до 34%, валидни при издължаване до 23.01.2021. Всички АРта могат да бъдат поръчани и в комплект от 3 и 5 бройки.

За повече информация и въпроси, свържете се с вашия АМ в АЛСО България или екипът на Cisco на мейл CiscoTeam.BG@also.com