1. Обратно

05.10.2020

АЛСО подготвя ново събитие: SPOTLIGHT за нови платформи

АЛСО България ще проведе втория си виртуален панаир за годината на 05 ноември 2020г. Фокусът на SPOTLIGHT, както ще се нарича събитието, ще бъде върху Cloud и IT решенията.

От ACMP (ALSO Cloud Мarketplace) с многобройните му функционалности и разнообразието от софтуерни приложения до IoT продукти, готови за партньорите, които искат да навлязат в тази най-нова технология, от хибридни облачни решения до стрийминг, игри и киберсигурност - ALSO SPOTLIGHT предлага информация по всяка тема, ориентирана към клиенти с поглед и интерес към бъдещето.

Събитието, което е изцяло базирано на Microsoft Teams, ще съдържа събития на живо, уебинари, дискусии и експертни разговори. Има дори планове за „конкурс за красота“, където по-малки ISV партньори ще получат възможност да представят своите приложения на посетителите в 5-минутни кратки срещи. Густаво Мьолер-Хергт, главен изпълнителен директор на ALSO Holding AG (SIX: ALSN):

„Развълнувани сме да представим тези формати във всяка от нашите страни като локално събитие, заедно с нашите експерти. Една от най-интересните функции е възможността участниците да се свържат директно помежду си и с нашите доставчици. Тук и нашата визия за екосистемата АЛСО ще оживее.“

Участващите доставчици се състоят от глобално представени компании като Acronis, APC, Dell, HP, Lenovo и Microsoft, както и местни ISV партньори като Tiger Technologies. Първи преглед на събитието и форматите, които ще съдържа, можете да намерите на адрес: регистрация. Присъствието ще бъде безплатно и отворено за всички членове на ИКТ индустрията. Регистрацията ще започне след 05-ти октомври.

Директна връзка към медийното съобщение: Български