Milieuvriendelijker werken dankzij originele HP-cartridges

Aan het milieu denken is niet alleen meer een hip onderwerp bij de koffieautomaat. Meer en meer wordt dit zelfs bittere noodzaak. Maar als ondernemer heb je nog meer zaken aan je hoofd dan alleen het milieu. Je wilt je processen verbeteren en groei voor je bedrijf realiseren. Originele HP-producten helpen je met al deze uitdagingen.

ALSO is een erkende leverancier, dus je kunt erop vertrouwen dat je altijd een originele inkt- of tonercartridge van HP krijgt.

Hogere productiviteit, minder papierverspilling

Met originele HP-cartridges profiteer je van een hoger rendement, wat jouw productiviteit ten goede komt. Omdat de printer en de inkt voor elkaar gemaakt zijn, presteren inkt- en tonercartridges van HP aanzienlijk beter dan producten van andere merken, zo blijkt uit onderzoek. Juist dankzij de gouden combinatie van een HP-printer en een originele HP-cartridge kun je meer pagina's afdrukken en bevatten deze pagina's ook nog eens minder afdrukfouten. Vanwege de uitzonderlijke afdrukkwaliteit zorg je met originele HP-cartridges dus voor minder papierverspilling, omdat je minder fout afgedrukte pagina's opnieuw hoeft af te drukken.

Tijdens verscheidene onderzoeken, waarbij diverse producten zijn getest, is beoordeeld in hoeverre de beweringen van HP waar zijn.

Lees zelf de bevindingen:

Met originele HP-inktcartridges konden (gemiddeld) 50% meer pagina's worden afgedrukt dan met inktcartridges van een ander merk.

Inktcartridges van andere merken produceerden 80 keer meer afdrukfouten dan originele HP-inktcartridges.

4 van de 5 testprinters liepen onherstelbare schade op door het gebruik van inktcartridges die niet van HP waren.

Klooncartridges kunnen 32% meer energie verbruiken en maar liefst 43% meer fossiele brandstoffen.

Volledig circulair!

Sinds 2017 worden alle originele HP-tonercartridges en 80% van de originele HP-inktcartridges gemaakt van grondstoffen die zijn teruggewonnen uit ingeleverde cartridges. Dit heeft de volgende positieve resultaten opgeleverd:

HP verbruikt 60% minder fossiele brandstoffen

39% lager waterverbruik

CO2-uitstoot gedaald met 30%

De juiste keuze voor het milieu

HP-cartridges kunnen eenvoudig worden gerecycled via de HP Planet Partners. Via dit eenvoudige en bovendien gratis retourbeleid worden jouw lege originele HP-inkt- en tonercartridges gerecycled. De kunststof wordt gebruikt als grondstof bij de productie van nieuwe inkt- en tonercartridges. Met deze gesloten kringloop is HP wereldwijd koploper op het gebied van een circulaire supplychain. Zo komen kunststof cartridges niet meer terecht op de afvalhoop, maar blijven ze in de productketen.

Wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw cartridges blijven circuleren in de productketen?
Dit en meer informatie lees je op: www.hp.com/recycle

Voor enkele inkt- of tonercartridges:

  • lever deze in bij een inzamelpunt van een erkende leverancier
  • of vraag een gefrankeerde retourenvelop aan

Voor 2.000 inktcartridges of 75 tonercartridges:

  • druk de vooraf betaalde verzendmaterialen af of vraag deze aan

Voor meer dan 2.000 inktcartridges of 75 tonercartridges:

  • laat de cartridges op een pallet bij u op locatie ophalen

Alleen al met je printer kun je de productiviteit verhogen en tegelijkertijd het verbruik van water en fossiele brandstoffen verminderen en zelfs de CO2-uitstoot verlagen. Dat wil jij toch ook? Koop dus vandaag nog jouw originele HP-cartridges in onze ALSO Webshop!

NAAR ONZE WEBSHOP

Nog geen ALSO klant? Registreer je nu!

Registreer je hier