10-aug-2023 - Nieuwegein

ALSO en Acronis tekenen strategisch partnerschap

Op 1 juli hebben deze twee bedrijven de weg vrijgemaakt voor een nieuw type samenwerking die de mogelijkheid voor een significante en snelle groei zal gaan bieden. Met de samenwerking zullen Acronis en ALSO hun Europese marktpositie in 22 landen versterken, waardoor het kanaal een beter inzicht krijgt op marktkansen, ervaringen en

gedeelde resources.

"Betere veerkracht en vereenvoudiging vormen de kern van de marktvraag als het gaat om cybersecurity en gegevensbescherming", legt Denis Cassinerio, Senior Director Global Distribution bij Acronis, uit. "De oplossingen van Acronis zijn, samen met de marktmogelijkheden en technische competenties van ALSO, ontwikkeld om relevante voordelen te bieden aan het kanaal: verbeterde beveiliging, kostenoptimalisatie en een algehele betere operationele ervaring. Ons geïntegreerd cybersecurity portfolio stelt channelpartners in staat om geavanceerde beveiligingsoplossingen aan te bieden. Ze kunnen vertrouwen op een vereenvoudigde aanpak voor het identificeren van bedreigingen, bescherming, detectie, reactie en herstel van elke cyberbedreiging."

Acronis en ALSO zetten zich in om de beste praktijkervaring te bieden voor het kanaal en de technische gemeenschap te ondersteunen bij het behalen van het maximale certificeringsniveau en het delen van knowhow en business cases. Door middel van de ALSO Cloud Marketplace zullen deze bedrijven ondersteuning bieden om de bestaande vaardigheden beter te benutten. Hierdoor kunnen zij voldoen aan de groeiende behoeften van de cybersecuritymarkt. Partners kunnen vertrouwen op ALSO-middelen die zorgen voor een vereenvoudigde aanpak voor het identificeren van bedreigingen, bescherming, detectie, reactie en herstel na elk cybersecurity incident.

Artjoms Krumins, Group Lead CoC Software & Cybersecurity bij ALSO, benadrukt: "Met onze langetermijnstrategie om de monetisatie van elke unieke gebruiker voor het kanaal te ontwikkelen, is de ALSO Cloud Marketplace het beste platform voor MSP's die de behoeften van hun klanten willen dekken. Door gebruik te maken van de ALSO Cloud Marketplace als cloudplatform en datahub, kunnen ze de aangepaste oplossingen moeiteloos implementeren, beheren en verantwoorden."

Voor meer informatie over het portfolio kunt u contact opnemen met het ALSO Cloud team.

ALSO Cloud contact

cloud.nl@also.com

024-3333250

PERSCONTACT

ALSO Nederland B.V.

Loes van Daal

Loes.vandaal@also.com

Over ALSO

ALSO Holding AG (Emmen/Zwitserland) is een van de toonaangevende technologieleveranciers voor de ICT-industrie en is momenteel actief in 30 landen in Europa en via partners in totaal 144 landen wereldwijd. Via onze webshop en de ALSO Cloud Marketplace bieden we ongeveer 120.000 potentiële resellers toegang tot producten en diensten van meer dan 700 merken in meer dan 1450 productcategorieën. Het cloud aanbod varieert van op as-a-service gebaseerde IT tot digitale platforms zoals IoT, AI, virtualisatie en cybersecurity. Onze experts ondersteunen channelpartners bij het ontwikkelen van hybride IT-oplossingen. Met het oog op de circulaire economie biedt het bedrijf al zijn services, van levering tot refurbishment, aan vanuit één bron. Ga voor meer informatie naar: www.also.com.