1. Terug

Duurzaam en milieuvriendelijker printen met de originele HP-cartridges

Met de originele HP inkt cartridges draagt u bij aan het creëren van een duurzamere toekomst. De originele HP inkt is van hoge afdrukkwaliteit, zorgt voor minder energieverbruik en minder papier verspilling. De cartridges van HP zijn geschikt voor elk type gebruik.

ALSO is een erkende leverancier, dus u kunt erop vertrouwen dat u altijd een originele inkt- of tonercartridge van HP krijgt.

Vind de originele HP- Inkt hier

HP-supplies gaat voor circulariteit!

HP-supplies investeert in duurzaamheid en circulariteit. Het terugbrengen van de kunststof wordt gebruikt bij de productie van nieuwe inkt-en tonercartridges, dit heeft een positief effect op het milieu. Recycle HP inkt- en tonersupplies met HP Planet Partners, zodat de tonersupplies gebruikt kunnen worden voor nieuwe producten en niet op straat of op vuilstortplaatsen belanden.

Wilt u ook bijdragen aan een circulaire productieketen? Breng uw inkt-of tonercartridges dan naar een inzamelpunt van een partnerwinkel, bestel voorgefrankeerde enveloppen en stuur de cartridge gratis terug. Als u over grote aantallen HP inkt- en tonercartridges beschikt, kunt u gebruik maken van dozenbezorging- service.

Meer weten? Klik dan hier

Recyceling van HP tonercartridges

De originele HP-tonerpatronen zijn ontwikkeld om gerecycled materiaal te gebruiken en te voldoen aan de veeleisende standaarden voor kwaliteit en betrouwbaarheid van HP. Sinds 2018 maakt HP het verschil door inktpatronen te recyclen. Wanneer u HP-inktpatronen gebruikt gaat u voor duurzaam. In de inktpatronen wordt gerecycled plastic gebruikt, waarmee u bijdraagt aan vermindering van plasticafval. Door te recyclen zijn de deze resultaten behaald;

60% daling van het verbruik van fossiele brandstoffen

Meer dan 705 vaten olie uitgespaard

39% minder waterverbruik

Voldoende om 7,9 miljoen mensen één dag van water te voorzien

30% daling van de gemiddelde CO2-voetafdruk

Alsof er 533 auto's minder rijden

*Ga naar hp.com/go/recycle om je cartridges te recyclen. Het HP Planet Partners-recyclingprogramma is mogelijk niet overal beschikbaar. Slechts in zeven landen van de EMEA-regio bestaat de mogelijkheid cartridges voor recycling in te leveren in winkels.

Ontdek orginele HP inkt

Alleen al met uw printer kunt u ervoor zorgen dat de productiviteit wordt verhoogd en kan u tegelijkertijd ook het verbruik van water en fossiele brandstoffen verminderen. Wilt u hier ook aan bijdragen? Koop dan vandaag nog uw originele HP-cartridges in onze ALSO webshop!

Naar onze webshop