Waarom kiezen voor APC Easy Racks?

Racks vormen de hoeksteen van elk datacenter. Ze bevatten en beschermen waardevolle IT-investeringen en bieden een breed scala aan aanpasbare functies voor een beter gebruik van de infrastructuur. In de ontwerpfase krijgen ze helaas niet altijd voldoende aandacht.

Kies voor APC Easy Racks en geniet van IT-racks die eenvoudig, snel en schaalbaar op te zetten zijn. Bouw een sterke fundering voor de infrastructuur van uw klanten en zorg voor een reeks vlot aanpasbare en schaalbare racks voor netwerkkasten, serverkamers en hele datacenters.

Snel en simpel op te stellen

APC Easy Racks zijn kant-en-klaar voor gebruik en zijn voorzien van zwenkwielen, voetjes, dubbele achterdeur en achterbeugels om snel te kunnen worden geïnstalleerd en ingezet.

Superieure betrouwbaarheid

Met hun hoogwaardige constructie bieden APC Easy Racks een lange levensduur. Ze voldoen aan de norm EIA-310-E, zijn UL-gecertificeerd en komen standaard met een garantie van 5 jaar.

Aanpasbaar

Pas uw APC Easy Racks aan uw eigen behoeften aan met behulp van een brede reeks opties, waaronder PDU's, kabelhouders, legplanken en koeling.

Bescherm wat belangrijk is

Houd de IT-investeringen van uw klanten netjes opgeborgen en beveiligd met fysieke beveiligingsvoorzieningen en optionele toebehoren zoals Smart UPS, IP-camera's en temperatuur- en vochtigheidssensors.

Een Easy Rack voor elke situatie

Dankzij hun diverse hoogtes, breedtes en dieptes en hun optionele behuizingen kunnen APC Easy Racks worden aangepast aan om het even welke IT-toepassing. Easy Racks zijn beschikbaar in een reeks standaardvormen voor het opbergen en beschermen van infrastructuur in datacenters van elke grootte.

Bestel nu

Easy Rack-opties

Hier is een overzicht van de optionele extra's voor APC Easy Racks.


Planken, panelen en fittingen

Stroomvoorziening en -beveiliging

De Easy Rack PDU-reeks biedt eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijke stroomvoorziening voor elk budget en elke toepassing.

De APC Smart-UPS-reeks zorgt voor een intelligente en efficiënte stroombeveiliging voor servers, point-of-sale, routers, switches, hubs en andere netwerkapparaten.

Beveiliging

NetBotz Rack Access biedt een volledig geïntegreerde, schaalbare oplossing voor het beheren van toegangsmachtigingen voor racks.

NetBotz Camera Pods zorgen voor bewegingsdetectie en geavanceerde alarmberichten om indringers te detecteren en de racks van uw klanten te beveiligen.

Netbotz-sensors bieden een breed scala aan plug-and-play toegangs- en omgevingssensors, zodat u een volledig beeld krijgt van de IT-omgeving van uw klant.

APC Easy Rack PDU temperatuur- en vochtigheidssensors bewaken nauwkeurig het binnenklimaat van het datacenter van uw klanten en zorgen voor ideale voorwaarden.

Klaar voor een simpelere, snellere rack-oplossing? Ontdek de volledige reeks APC Easy Racks met prijzen en beschikbaarheid in de ALSO-webshop.

Nog vragen?

Neem contact op met uw plaatselijke ALSO-team voor advies over hoe het juiste rack en de juiste toebehoren te kiezen voor uw volgende project.

Contact