1. Terug

Meld u aan voor HP's selectieve distributienetwerk

HP onderhoudt een selectief distributienetwerk voor de distributie en herverkoop van HP producten en diensten. Hiervoor moeten alle geautoriseerde partners van HP (managed en unmanaged) voldoen aan technische en professionele normen (Selective Distribution Criteria) om ervoor te zorgen dat de producten en diensten van HP op de juiste wijze op de markt worden gebracht.

REGISTREER U HIER

Bekijk hier de lijst met de HP Authorized Partners

HP Authorized Partner List

Wilt u HP blijven verkopen? Meld u dan aan als HP Authorized Partner!

Vanaf 01 november mag u alleen HP transactionele Printproducten kopen of verkopen van of aan een distributeur, detailhandelaar, wederverkoper of andere verkoper die op de HP geautoriseerde partnerlijst staat. Als u bent opgenomen als HP Geautoriseerde Partner mag u het volgende verwachten:

  • U mag inkopen doen bij HP of andere erkende HP Partners
  • U mag verkopen aan andere erkende HP Partners
  • Maakt naleving van de SDC een voorwaarde voor de verkoop aan elke erkende HP Partner die HP Producten of Diensten doorverkoopt.

De implementatie van de HP Authorized Partner List zal de integriteit van het selectieve distributienetwerk helpen en vergemakkelijken, wat cruciaal is voor een goede winkelervaring voor klanten en de bescherming van het merk HP.

Algemene vragen

ALSO SALES NL
sales.nl@also.com

+31 6 57 44 50 86

Heeft u vragen voor ons HP team?

Samen kunnen we succesvoller worden. Laat u helpen door ALSO! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons HP team.

+31 (0)85-2226666.

sales.nl@also.com