Profiteer van de WOW deals in November!

Van 1 t/m 30 november profiteert u van aanbiedingen op geselecteerde producten. Bekijk onderstaande producten van HP, Intel, Dicota en APC en mis deze deals niet!


BESTEL DEALS!


Producten

HP laptops zijn geoptimaliseerd voor hybride werken. Door de nieuwste Intel® i5 processor voeren uw klanten veeleisende taken razendsnel uit. Ervaar de kracht van Intel® Core™ processoren in HP notebooks en biedt uw klanten de snelheid, prestaties en connectiviteit die ze nodig hebben om hun werkzaamheden succesvol uit te voeren.


Bestel de HP notebooks met Intel® Core™ processor nu extra voordelig!

BESTEL NU

De hoogwaardige UPS-apparaten van APC zijn specifiek ontworpen voor servers en andere technische apparatuur, zoals noodstroomvoorzieningen die zorgen voor continuïteit, voedingsdistributie-oplossingen voor optimale prestaties, netspanningsbeveiliging voor betrouwbare werking en serverkasten voor opslagmogelijkheden.


Ontdek nu een aantal geselecteerde producten in de ALSO webshop en profiteer van kortingen tot 30%!

BESTEL NU

Dicota’s assortiment bestaat uit diverse soorten tassen in verschillende formaten. De duurzame ECO-lijn van Dicota is gemaakt van gerecyclede PET-materialen. Met de BASE XX-lijn biedt DICOTA hoogwaardige tassen en accessoires die voldoen aan de eisen van een dynamische levensstijl.


Alle tassen van Dicota voldoen aan betrouwbare ondersteuning en functionaliteit, waarbij kwaliteit voorop staat. Ontdek nu het gevarieerde assortiment en bestel nu!

BESTEL NU

Profiteer deze maand van hoge kortingen op HP printers! De HP LaserJet Pro 4000 serie is geschikt voor snelle print- en scanmogelijkheden en is perfect voor kleine- en middelgrote bedrijven. De HP Color LaserJet Pro MFP 4302 series bieden hoogwaardige kleurenafdrukken, productiviteit en veelzijdigheid voor kantoren.


Ontdek nu de printerdeals en bestel nu!

BESTEL NU

De WOW deals worden u aangeboden door deze vendoren

Mis deze fantastisch deals niet en en profiteer van extra korting tijdens de WOW weeks!

Contact

Bij ALSO helpen wij u graag. Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers!

ALSO SALES NL

+31 6 57 44 50 86

sales.int@also.com