20-jun-2024 - Nieuwegein

TECH21 EN ALSO NEDERLAND B.V. KONDIGEN SAMENWERKING AAN

Tech21, een toonaangevend bedrijf op het gebied van Impact Protection materials, en ALSO Nederland, een toonaangevende Technology Provider, zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen. Deze partnerschap heeft als doel om de oplossingen voor duurzame impactbescherming voor mobiele apparaten te revolutioneren en tegelijkertijd design en innovatie te promoten.

Over tech21

Tech21 heeft een rijk erfgoed dat teruggaat tot 2005 toen oprichter Jason Roberts zich ten doel stelde om de industrie van mobiele telefoonbescherming te transformeren. In tegenstelling tot concurrenten die goedkope materialen uit massaproductiefaciliteiten haalden, identificeerde Tech21 een uniek schokabsorberend materiaal in het VK. Dit materiaal is sindsdien de hoeksteen geworden van Tech21’s toewijding om geavanceerde bescherming te bieden voor miljoenen mobiele telefoons wereldwijd.

Tech21 en ALSO Nederland bundelen hun krachten voor strategische gezamenlijke projecten. Jeroen de Rapper, commercieel directeur bij ALSO Nederland, deelt het enthousiasme voor deze samenwerking: 'Het integreren van Tech21’s innovatieve oplossingen verbetert ons marktaanbod en versterkt onze servicecapaciteiten.’ Over de samenwerking gesproken, zei Jason Roberts, de oprichter van Tech21: ‘Ik ben verheugd dat we onze voetafdruk van duurzame beschermhoezen in Europa uitbreiden, zodat we nog meer technologische apparaten voor onze klanten kunnen beschermen.’

Ontdek de toekomst van mobiele bescherming met Tech21 en ALSO Nederland B.V..

Bezoek de ALSO-webshop voor duurzame impact protection oplossingen.