1. Terug

11-okt-2022 - Nieuwegein

ALSO en Iristick Smart Glasses breiden samenwerking uit

ALSO kondigt hun samenwerking aan met Iristick, één van 's werelds toonaangevende leveranciers van assisted reality-oplossingen voor eerstelijns industriële werknemers. De draagbare oplossingen van het bedrijf zullen worden geleverd aan B2B-klanten in de BeNeLux, DACH en de Scandinavische regio.

Met deze overeenkomst wordt ALSO's portfolio voor augmented reality-oplossingen uitgebreid met de smart glasses van Iristick. Slimme glastechnologie-oplossingen bevinden zich nog in de beginfase en opereren in een groeiende markt. De markt wordt geschat op ongeveer $ 3,5 miljard in 2025. De samenwerking breidt ALSO's portfolio voor augmented reality-oplossingen uit, inclusief de bevoorrading van de enige phone-tethered apparaten op de markt.

"We werken met ALSO samen op verschillende IoT-evenementen en introduceren deze technologie bij potentiële gebruikers", zegt Johan De Geyter, CEO van Iristick. "Als Iristick hebben we het doel om eerstelijnswerkers te helpen met het digitaliseren en het transformeren van processen zodat bedrijven de efficiëntie kunnen verhogen en de kosten en CO²-uitstoot kunnen verlagen. Ik geloof dat ALSO de perfecte partner is om onze ambitieuze groeidoelstellingen op de Europese markt te realiseren met hun technische expertise, distributienetwerk en marketinginspanningen."

De smart glasses van Iristick zijn voorzien van live streaming-technologie, waardoor "handsfree" hulp op afstand, videoconferenties, werkinstructies en pick-by-vision mogelijk zijn. Uniek aan de Iristick smart glasses is het gebruik van de verwerkingskracht van een smartphone, waardoor de implementatiekosten aanzienlijk worden verlaagd en de prestaties worden verhoogd.

"IoT-toepassingen zullen de komende jaren steeds meer momentum krijgen. Ze kunnen bedrijven helpen om de kosten te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit van de dienstverlening aanzienlijk te verbeteren. De smart glasses van Iristick kunnen worden gebruikt in verschillende sectoren, variërend van productie tot gezondheidszorg.

ALSO Holding is een van de toonaangevende technologieleveranciers voor de ICT-industrie, momenteel actief in 29 Europese landen en in totaal 144 landen wereldwijd via PaaS-partners. Het ALSO-ecosysteem omvat een totaal potentieel van ongeveer 120.000 resellers, aan wie we hardware, software en IT-diensten aanbieden van meer dan 700 leveranciers in meer dan 1450 productcategorieën. In de geest van de circulaire economie levert het bedrijf alle diensten van levering tot opwerking uit één hand. De bedrijfsactiviteiten omvatten de gebieden Supply, Solutions en Service. Supply omvat het transactionele bereik van hardware en software. Solutions ondersteunt klanten bij de ontwikkeling van it-oplossingen op maat. Op abonnementen gebaseerde cloudaanbiedingen en platforms voor cyberbeveiliging, virtualisatie en AI vormen de kern van het servicegebied. De belangrijkste aandeelhouder is de Droege Group, Düsseldorf, Duitsland. Ga voor meer informatie naar: https://also.com.

Over Iristick

Iristick is een toonaangevende producent van high-end smart glasses die handsfree communicatie en real-time informatie-uitwisseling mogelijk maken voor het bureauloze personeel. Het bedrijf biedt hoogwaardige oplossingen voor hulp op afstand, stapsgewijze workflowbegeleiding, pick-by-vision en kunstmatige intelligentie om de efficiëntie in elke branche te vergroten. De bekroonde smart glasses van Iristick zijn de meest gebalanceerde brillen op de markt en sluiten naadloos aan op zowel iOS- als Android-smartphones. De smart glasses van Iristick worden momenteel gebruikt en getest door klanten over de hele wereld in verschillende industrieën. Iristick, gevestigd in Antwerpen (België) en New York (VS), ondersteunt klanten wereldwijd.

Ga voor meer informatie naar de website van Iristick of volg ons op LinkedIn of op Twitter .

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Gitte Willemsens
0489 362231
gitte.willemsens@also.com