1. Terug

19-mei-2022 - Nieuwegein

Belangrijke informatie betreffende de fusie van ALSO Nederland B.V. en ALSO International B.V.

Graag informeren wij u over de juridische fusie van ALSO Nederland B.V. en ALSO International B.V. ALSO Nederland B.V. zal als bedrijfsentiteit worden opgeheven en ALSO International B.V. zal de ontvangende bedrijfsentiteit zijn. Vervolgens zullen wij na deze fusie de bedrijfsnaam van ALSO International B.V. aanpassen naar ALSO Nederland B.V.

"Alles blijft beter" is het motto voor deze transformatie. Het doel is om meer en betere waarde te blijven leveren aan onze leveranciers en klanten.

Resultaat van deze fusie is dat de huidige (contractuele) rechten en verplichtingen van ALSO International B.V. ongewijzigd blijven en de huidige (contractuele) rechten en verplichtingen van ALSO Nederland B.V. van rechtswege automatisch overgaan op ALSO International B.V. De fusie zal notarieel worden vastgelegd op 1 juni 2022. Uw account en klantgegevens gaan automatisch over, hier is vanuit u geen handeling nodig. Klanten die zowel een account bij ALSO Nederland B.V. als bij ALSO International B.V. hebben zullen door ons persoonlijk worden benaderd.

Hieronder lichten we toe wat dit voor u betekent inzake het plaatsen en uitleveren van uw orders en geven we u enkele suggesties hoe u de impact kunt minimaliseren.

Wijzigingen levertijden:

Vanaf maandag 30 mei 17:00 uur tot en met donderdag 2 juni 09.00 kunnen we geen hardware orders aannemen, verwerken of versturen.

Orders geplaatst op maandag 30 mei tot 12:00 worden geleverd op donderdag 2 juni. Orders geplaatst op 30 mei na 12:00 worden geleverd op 3 juni.

Vanaf 2 juni 09.00 zullen we weer orders aannemen en versturen voor levering 3 juni.

De ALSO Cloud Marketplace blijft online tijdens deze periode, deze zal geen downtime ervaren gedurende deze periode.

Wij vragen u rekening te houden met deze wijzigingen in de levertijden en proactief te zijn met het tijdig plaatsen van uw orders.

Openstaande orders: Eventuele backorders en alle overige data zoals bijvoorbeeld ship-to-parties, vendor statussen, webshop accounts worden ook door ons overgezet. Maakt u gebruik van een EDI koppeling om orders te plaatsen? Dan ontvangt uw EDI contactpersoon van ons extra informatie.

Aanpassing in uw administratie: In de bijlage vindt u alle administratieve informatie die per 1 juni actief zal zijn. Wij verzoeken u deze informatie indien van toepassing in uw administratie aan te passen.

Wij kijken er naar uit om onze samenwerking naar een hoger niveau te tillen en u nog beter van dienst te zijn. Als u vragen heeft aarzel dan niet om contact op te nemen met uw contactpersoon bij ALSO. Wij zullen u graag op alle mogelijke manieren ondersteunen.

Belangrijke informatie - Fusie ALSO Nederland BV naar ALSO International BV - NL

Important information - Merger ALSO Nederland BV and ALSO International BV - EN

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Brigitte Van den Boogaard
085-2226677
Brigitte.vandenBoogaard@also.com