Wacom

Wacom

Het bedrijf

Wacom Europe GmbH is een dochteronderneming van Wacom Company, Ltd. (Tokyo Stock Exchange 6727). Wacom®, opgericht in 1983, is een wereldwijd opererende onderneming met hoofdkantoor in Japan met dochterondernemingen en kantoren in de gehele wereld om de marketing en distributie te ondersteunen in 150 landen.

Wacom’s visie is om mensen en technologie dichter bij elkaar te brengen met natuurlijke interface technologie. Daarmee is de onderneming de leidende fabrikant geworden van pentabletten, interactieve pen displays en digitale interface oplossingen. De geavanceerde technologie van Wacom’s intuïtieve invoerinstrumenten wordt wereldwijd gebruikt voor het creëren de meest opwindende digitale kunst, film, speciale effecten, mode en vormgeving en voorziet zakelijke en thuisgebruikers met de vooraanstaande technologie om hun persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Miljoenen consumenten gebruiken de draad- en batterijloze, drukgevoelige pentechnologie.

De onderneming biedt haar producten ook als OEM soluties aan leidende fabrikanten die groeiende markten bedienen. Wacom’s interface technologie, genaamd Wacom Feel IT Technologies, wordt eveneens aangeboden als een geïntegreerde oplossing voor strategische partners. De meeste fabrikanten van tablet PC’s rekenen op de geavanceerde kenmerken van betrouwbaarheid van het merk voor het leveren van een superieure user interface ervaring.

Voor meer informatie: www.wacom.com

De producten

  • Tekentablets
  • Tekentablet pennen
  • Sign & Save
  • Stylus pennen
  • Inkling
  • Cintiq

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM.