Waarom kiezen voor Poly

De nieuwste generatie connectiviteit

De overstap naar tele- en hybride werken is ingezet. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld om als bedrijf te voldoen aan de behoeften van elke individuele werknemer en er tegelijkertijd voor te zorgen dat iedereen tijdens vergaderingen even goed kan worden gezien en gehoord

Gelukkig is er de nieuwste generatie connectiviteit. Poly is een videoconferentie-oplossing van wereldklasse, ontworpen om tijdens vergaderingen een gelijk speelveld te bieden. Het is meer dan simpelweg een camera, headset of telefoon. Uw klanten kunnen namelijk kiezen uit een hele reeks gecertificeerde audio- en videoapparaten om een oplossing op maat te creëren die is afgestemd op hun specifieke werkruimtes en werknemers.

Poly-producten

Ontdek het uitgebreide gamma van Poly-producten.

Conferentietelefoons

Zorg ervoor dat iedereen aan tafel even goed kan worden gehoord. Profiteer van een kraakheldere geluidskwaliteit dankzij de NoiseBlock AI-technologie. Kies uit een brede reeks modellen, geschikt voor elke werkruimte.

Meer info

Bureautelefoons

Poly-bureautelefoons zijn eenvoudig in te stellen en intuïtief te gebruiken. Ze zijn compatibel met bijna alle communicatieplatformen. Combineer ouderwetse betrouwbaarheid met nieuwe, professionele audio.

Meer info

Videconferentiesystemen

Kies de beste opstelling voor de videoconferenties van uw team: van verplaatsbare video-karren tot persoonlijke webcams en headsets en groepsvideo-oplossingen. Wat de individuele werknemer ook nodig heeft, Poly biedt een oplossing op maat.

Meer info

Software & diensten

Dankzij een brede reeks oplossingen is naadloze samenwerking binnen handbereik. Poly biedt ook ondersteunende diensten die ervoor zorgen dat aan de uitdagingen van elke unieke bedrijfsomgeving wordt voldaan.

Meer info

Headsets & Hoofdtelefoons

Poly professionele headsets bieden de vrijheid om van overal te werken. Poly headsets combineren een ongelooflijke geluidshelderheid met een comfortabel ontwerp en zijn verkrijgbaar in een reeks stijlen die ontworpen zijn om duidelijke communicatie te ondersteunen in alle werkomgevingen.

Meer info

Hybride werkplekken met Microsoft Teams en Poly

Help uw klanten méér te bereiken

Als Microsoft-lid biedt Poly een brede reeks Teams-gecertificeerde hardware. De audio- en video-oplossingen van Poly zijn op maat gemaakt om perfect te integreren met Microsoft Teams Rooms, wat betekent dat een consistente vergaderervaring de regel wordt, niet de uitzondering.

Microsoft Teams is een effectieve oplossing voor real-time communicatie en samenwerking. Die gemeenschappelijke interface zorgt ervoor dat de samenwerking er vanaf elk apparaat hetzelfde uitziet, ongeacht of de deelnemers nu onderweg zijn, thuis werken of op kantoor zijn.

Poly tilt de Microsoft Teams-ervaring naar een hoger niveau door een brede selectie gecertificeerde audio- en videoapparaten aan te bieden die perfect in het platform te integreren zijn.

Gecombineerd stellen Microsoft Teams en Poly uw klanten en hun teams in staat om te werken op om het even welke plek. Door oplossingen op maat te creëren met een brede reeks apparaten, kunt u ervoor zorgen dat een werknemer die onderweg is de vergadering op dezelfde manier beleeft als zijn collega op kantoor.

Een gelijk speelveld tijdens vergaderingen is mogelijk... met Microsoft Teams en Poly.

Meer info

Wat is het Poly Partner Program?

Profiteer van talrijke voordelen en bereik uw bedrijfsdoelstellingen

Het Poly Partner Program is ontworpen om partners te erkennen en te belonen via een op punten gebaseerd systeem. Elke partnerorganisatie wordt op drie hoofdcategorieën beoordeeld:

Afhankelijk van uw bedrijfsmodel en go-to-market-strategie, biedt dit programma flexibiliteit in de manier waarop elk verschillend niveau wordt bereikt. Hoe meer u in Poly investeert, hoe meer voordelen beschikbaar zijn. Die zijn stuk voor stuk ontworpen om u te helpen uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken en een hoger rendement op uw investering te halen.

Deelname aan het Poly Partner Program biedt u de kans om meer te verkopen en tegelijkertijd meer te verdienen.

Meer info

PROMOTIES