Toshiba

Het bedrijf

Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, leverancier van onder andere portable computers.

Het moederbedrijf, Toshiba Corporation, nummer 8 op de wereldranglijst van computer en elektronika bedrijven, is toonaangevend fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten, medische apparatuur en power systems. Integratie van de betreffende divisies verzekert het bedrijf van een positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 161.000 medewerkers en de jaaromzet bedraagt ruim 54,54 miljard US$ (2004).

De producten

Naast notebook PC's voor de consumenten, zakelijke en specialistenmarkt, heeft ALSO ook de beschikking over Toshiba's externe harddisk's, projectoren en een zeer uitgebreid aanbod aan Toshiba notebook accessoires en opties.

Toshiba Notebooks

Toshiba bezit een brede scala aan notebook modellen, verdeeld over zeven productgroepen, elk gericht op verschillende soorten gebruikers en toepassingen.

Toshiba Satellite

De Toshiba Satellite reeks biedt diverse series kwalitatieve, complete notebooks, voorzien van de nieuwste technologieën en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dankzij de zeer complete uitrusting zijn deze notebooks uitermate geschikt voor consumenten en het thuiskantoor. Van instapmodel tot high end multimedia notebook en van 14 tot en met 18 inch.

  • C serie = Goed
  • L serie = Beter
  • P serie = Best

Toshiba Satellite Pro Pre

De Toshiba Satellite Pro Pre reeks zijn zakelijke notebooks voorzien van een mat scherm en windows 8 software. Deze units zijn er in 15.6 en 17.3 inch en hebben 2 jaar garantie.

Toshiba Satellite Pro

De Satellite Pro reeks zijn zakelijke notebooks voorzien van een mat scherm en Windows 8 Pro Software. Deze units zijn er in 15.6 en in 17.3 inch en hebben 1 jaar garantie.

Toshiba Tecra

De Toshiba Tecra reeks brengt de voordelen van naadloze, draadloze communicatie en exceptionele mobiele prestaties bij elkaar. De notebooks zijn gebaseerd op een stabiel platform en kennen daarom een lange lifecycle. Dankzij de diverse EasyGuard toepassingen is ook veiligheid gegarandeerd. Dit alles maakt de Tecra hèt perfecte notebook voor de mobiele professional. Optioneel een docking station

R940 serie = 14.0 inch

R950 serie = 15.6 inch

Toshiba Portege

Ontworpen voor de mobiele, veeleisende professional. De Portégé reeks van Toshiba biedt de perfecte balans tussen functionaliteit, stijl, gewicht en draagbaarheid. Ook veiligheid is gegarandeerd dankzij de geïntegreerde EasyGuard toepassingen. Topprestaties, indrukwekkende kracht en ultra-portable; met de Portégé series van Toshiba heeft u het allemaal.

R930 serie = 13.3 inch

Toshiba Qosmio

The Art of Smart Entertainment - de Qosmio reeks van Toshiba biedt de gebruiker een unieke vier-in-één ervaring en combineert TV, audio, DVD en PC-technologie in één oogstrelend ontwerp. Dankzij het ultra-heldere beeldscherm, de fantastische surround sound en de nieuwe video engine komen DVD's, videospellen en TV-programma's tot leven en geniet u optimaal van Smart Entertainment.

Toshiba

Bereikbaar vanaf 08:30 uur tot 17:00 uur

Tel. 0800-8674422

Fax: 076-5438791

Datasheets & foto's

Download alle beschikbare datasheets of kies specifieke productgroepen:

http://www.toshiba-europe.com/bv/press_DB/index.html

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM.