iSmartAlarm

Het bedrijf

iSmart Alarm, Inc. werd in 2012 in Silicon Valley opgericht volgens de principes van veiligheid, schoonheid en intelligentie. Medewerkers van iSmart Alarm zijn pioniers en leiders in de beste smartphone-enabled home security en home control-systeem industrie, met lovende recensies van CNET, Digital Trends, PC Mag en anderen. Het gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke systeem maakt gebruik van een smartphone- en tablet-app om de veiligheid van de woning en de huisbediening in de handen van de gebruikers te plaatsen.

iSmartAlarm-producten hebben nationale en internationale prijzen gewonnen, waaronder het CEA-keurmerk, de Red Dot Product Design Award en de Editor's Choice Awards van PC Mag. Het iSmartAlarm Home Security-systeem was te zien in de 25 Smart Home-technologieën van Coldwell Banker, die het belangrijkst zijn voor thuiskopers, en is voor 3 opeenvolgende jaren CNET's Best DIY Home Security System genoemd. iSmartAlarm-producten worden nationaal en internationaal verkocht in Best Buy, Amazon, Staples, Fry's en nog veel meer locaties.

Kijk ook op www.ismartalarm.com

De producten

  • Smart Home
  • Security

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager en/of met het componenten team via +32 9 298 14 11 of Sales.be@also.com.