ALSO WORKPLACE AS A SERVICE

ALSO Workplace-as-a-Service (WaaS) is een eenvoudig schaalbare, flexibele en vereenvoudigde IT-oplossing, volledig beheert vanuit de ALSO Cloud Marketplace. Voor u als reseller ligt dit allemaal binnen handbereik als een on-demand oplossing.

ALSO WaaS is een unieke one-stop-oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen met specifieke IT-behoeften. Hardware, software, licenties, diensten, financiering en support worden hierbij geïntegreerd tot één bundelpakket. WaaS staat voor een eenvoudig schaalbare, flexibele en vereenvoudigde IT-oplossing voor het mkb, met een transparante maandelijkse vergoeding op één factuur. En dit alles beheert vanuit de ALSO Cloud Marketplace.

Gebruiken in plaats van aanschaffen?! Dat is tegenwoordig ook een optie voor hardware. Als ALSO WaaS-reseller configureert u de moderne IT-werkplekken voor uw eindklant rechtstreeks via de ALSO Cloud Marketplace. Uw klanten profiteren hierdoor van actuele hardware en het moderne, mobiel en flexibel werken.

Wat? WaaS! Met de ALSO Workplace-as-a-Service oplossing, laat u uw klanten voor 12, 24 of 36 maanden hardware, software en services leasen tegen transparante en voorspelbare maandelijkse tarieven. Wat het interessanter maakt dan dat uw eindklant de hardware zelf aanschaft! In ruil voor het sluiten van een WaaS-contract ontvangt u over de hardware vooraf een aantrekkelijke commissie over de gehele contractperiode. Tevens ligt het betalingsrisico van de eindklant bij ALSO en niet bij u.

Overtuigt reseller. Overtuigt klant. Is uw klant aan het einde van de contractperiode overtuigd van WaaS dan ontstaat er voor u als WaaS-reseller een nieuwe verkoopkans en is het simpel een kwestie van een nieuwe overeenkomst afsluiten, de oude hardware vervangen (retour ALSO) voor nieuwe en actuele hardware tegen een vergelijkbaar tarief als het voorgaande contract. En uiteraard ontvangt u ook voor dit nieuwe contract uw beloning in de vorm van de eerdere genoemde commissie.

DE ALSO CLOUD MARKETPLACE IS EEN VOLLEDIG GEÏNTEGREERD MANAGEMENT PLATFORM MET GEAUTOMATISEERDE PROVISIONING VOOR DIRECTE LEVERING AAN KLANTEN

De voordelen voor u als reseller:

 • Binnen enkele minuten een goed functionerende IT-omgeving voor uw klant
  Lever een complete, eenvoudig te beheren, schaalbare en veilige notebook- en mobiele-oplossing voor uw klant via de ALSO Cloud Marketplace.
 • U hoeft niet vooraf te investeren
  De levering van diensten op aanvraag aan uw klant zonder enige investering vooraf.
 • Transparante, beheerde en voorspelbare maandelijkse kosten
  Voorzie uw klant van de benodigde software en hardware voor zolang uw klant daar behoefte aan heeft.
 • Automatisering voor backoffice management
  Eenvoudig bestellen, factureren en beheren van asset-, life cycle- en licenties via de ALSO Cloud Marketplace.
 • Verhoogde toegevoegde waarde richting uw klant
  Dankzij de mogelijkheid om u meer te kunnen richten op de relatie met (en de verkoop aan) uw klant, kunt u uw eigen expertise en waarde toevoegen aan het pakket.
 • Het beste van zowel de fysieke als digitale wereld
  Geniet van het gemak van de bundeling van diensten met andere top-of-the-bill cloud-oplossingen om zodoende een service aanbod met toegevoegde waarde te creëren richting uw klant.
 • Uitzonderlijke ondersteuning
  Ondersteuning voor alle beschikbare diensten.

Bouw uw IT-oplossing naar de behoeften van uw klant eenvoudig en gemakkelijk binnen de ALSO Cloud Marketplace zonder een investering vooraf. Sluit u nu aan bij de ALSO Cloud Marketplace en neem contact op met ons salesteam voor meer informatie over Workplace-as-a-Service!

Contact

Robbie Vermeulen
Salesmanager Benelux
+ 32 9 298 14 10
WAAS.BE@ALSO.COM
http://WWW.ALSOCLOUD.BE