Otter Products

Het bedrijf
Opgericht in 1998, zijn Otter Products uitgegroeid tot een wereldwijde innovator van premium beschermende producten voor smartphones en tablets. De missie van Otter Products, 'We Grow to Give', wordt uitgevoerd door de populaire OtterBox-, LifeProof- en OtterCares-merken.

Otter Products richt zich op het verbeteren van de weg en helpen mensen meer te doen en meer plaatsen te gaan met technologie in de hand. De innovatieve geest van oprichter en voorzitter Curt Richardson loopt door de aderen van de collega’s. Het is duidelijk in de producten die Otter Products maakt en de manier waarop zij werken. De toezeggingen aan klanten, aan elkaar en aan de gemeenschap zijn ongeëvenaard. Otter Products neemt geen genoegen met geweldig - ze zoeken buitengewoon.

Een zevenvoudig eerbewijs op de Inc. 5000-lijst van snelstgroeiende privébedrijven in de VS, Otter Products werd ook door Forbes Magazine en een van de 'gezondste bedrijven om in Amerika te werken' door Greatist uitgeroepen tot 'America's Most Promising Companies' . Otter Products is ook gerangschikt als een 'Great Place to Work' door Fortune, Forbes en Entrepreneur Magazine.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Fort Collins, CO, en Otter Products heeft kantoren in San Diego, Hong.

Kijk ook op www.otterproducts.com

De producten

  • Mobile accessories
  • Notebook / Tablet accessory
  • Power kabel

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM.