Incipio

Het bedrijf

In 1999 opgericht in Zuid-Californië, begint Incipio de strategie met een inzet voor haar klanten en een passie voor fantastische product.

De strategie achter de formule die Incipio van succes gedreven is gebaseerd op operationele uitmuntendheid gekoppeld aan een inzet voor productontwerp, allemaal ondersteund door een robuuste productie vaardigheid. Vandaag, beoogt de mobiele consument lifestyle merken en producten die met hen resoneren. Incipio de strategie van het leveren van een mix van premie bedrijf eigendom merken, gelicentieerde blue chip merken en retail hebben snel Incipio gecementeerd als de dominante wereldwijde leverancier voor de industrie.

Incipio van wereldwijde aanwezigheid laat het bedrijf leveren, mobiel apparaat accessoires en oplossingen aan een gevarieerde klantenbestand, snel en efficiënt.

Wat ooit een opstarten uit een suburbane garage groeide heeft omgezet in een internationale grootmacht, met een ongelooflijk divers portfolio van bedrijf eigendom merken en licentie merken gefuseerd met een breed assortiment van producten die overal aan mobiele verbruikers technologie word verkocht. Met een vergaande voetafdruk en retail bereik van meer dan 50.000 storefronts verspreid over meerdere categorieën; Incipio van bereik en aanwezigheid is ongeëvenaard. Incipio bedrijfsmodel bloeit met een inzet voor haar klanten en een passie voor geweldige producten.

Kijk ook op www.Incipio.com

De producten

  • Mobile protection
  • Tablet accessory

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM.