Awingu

Het bedrijf
Awingu is een workspace aggregator die gebruikers volledige toegang geeft tot de IT-omgeving van de organisatie, bijvoorbeeld tot bedrijfsapplicaties, bestanden en gegevens. Door gebruik te maken van de meest recente web-technologie, kan Awingu deze IT-diensten op een nieuwe manier aanbieden aan de gebruikers: zij kunnen op elk moment werken met elk toestel (PC, tablet, smartphone) dat over een HTML5-browser beschikt, of ze zich nu op kantoor, onderweg of thuis bevinden, en kunnen probleemloos samenwerken. IT-administrators moeten geen software of bedrijfsapplicaties op hun toestel installeren, toch wordt alles centraal beheerd en blijven alle bedrijfsgegevens steeds binnen de beveiligde bedrijfsomgeving.
Zie ook www.Awingu.com

De producten

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager via +32 9 298 14 11 of Sales.be@also.com

Awingu brengt al uw zakelijke bestanden en applicaties samen op één veilige online werkplek waar u kunt werken vanaf ieder device, OS en met iedere moderne browser. De software-oplossing vereenvoudigt zakelijke mobiliteit zonder afbreuk te doen aan de wijze waarop u nu uw IT gebruikt. Awingu biedt een zeer intuitieve gebruiksinterface, apps voor tablets en uitgebreide tools voor beheer en audit. Bring Your Own Devices of bedrijfsapparatuur: er is geen enkele installatie nodig. Een standaard HTML5 browser en internet verbinding is alles wat een gebruiker nodig heeft.

Delen van bestanden en applicatie en realtime samenwerken is zo eenvoudig als het verzenden van een URL. Plugins op gebruikersdevices zijn niet nodig voor zorgeloos online samenwerken. Alle gegevens blijven gegarandeerd veilig binnen uw organisatie of bedrijfscloud. Op de gebruikte devices worden geen gegevens bewaard en zal ook nooit iets vertrouwelijks achterblijven.Awingu biedt IT op een nieuwe manier: Gebruikers werken vanaf een Online Workspace. Individueel of samen. Ieder device met een HTML-5 browser geeft hen toegang tot al hun applicaties, overal. Het haalt het maximale uit de nieuwste web-technologie en werkt met iedere clouddienst en infrastructuur.

Delen van bestanden en applicatie en realtime samenwerken is zo eenvoudig als het verzenden van een URL. Plugins op gebruikersdevices zijn niet nodig voor zorgeloos online samenwerken. Alle gegevens blijven gegarandeerd veilig binnen uw organisatie of bedrijfscloud. Op de gebruikte devices worden geen gegevens bewaard en zal ook nooit iets vertrouwelijks achterblijven.

Maak ál uw bedrijfsapplicaties mobiel toegankelijk zonder de bestaande software en infrastructuur te veranderen. Awingu brengt alle applicaties samen ongeacht of het bijvoorbeeld een moderne SaaS als Office 365 zijn of veroudere applicaties bijvoorbeeld gebaseerd op AS400.

Bring Your own device en Choose Your Own Device zijn veilig te implementeren met Awingu. SSL-encryptie en two-factor authenticatie zijn standaard voorzien net als de mogelijkheid om volledige sessies te auditeren. Alle zakelijke IT blijft centraal beheerd en veilig en het is niet nodig om clients te installeren op zakelijke of BYOD devices.