Neomounts

Voor ieder scherm de perfecte oplossing

Neomounts biedt een uitgebreid, actueel assortiment hoogwaardige bevestigings-oplossingen volgens de laatste trends in de AV en IT markt.

Het uitgebreide assortiment voor bureau, wand, plafond en vloer leent zich bij uitstek voor een proactieve verkoop naast de hardware om zo extra winst te genereren. Voor elke situatie heeft Neomounts een oplossing.

Het uitgebreide assortiment van o.a. monitorarmen, wandbeugels, laptop stands en trolleys staat bekend om de hoge kwaliteit, slim ontwerp, installatiegemak en betaalbaarheid. Neomounts-producten zijn ideaal voor kantooromgevingen, detailhandel, onderwijs, overheid, gezondheidszorg, bedrijven, horeca en thuis. Op alle producten wordt standaard 5 jaar garantie gegeven.

Ontdek het Neomounts assortiment

Een ergonomische werkplek

Met de diverse bureausteunen van Neomounts kan eenvoudig een comfortabele en ergonomische werkplek worden gecreëerd, waar je maar wilt. Door het gevarieerde assortiment monitorarmen is er altijd een geschikte oplossing beschikbaar voor elke situatie en elk type bureau.

Bekijk monitorarmen

Moderne collaboration oplossingen

Moderne meeting rooms zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien; er moet zowel fysiek als digitaal vergadert kunnen worden of een combinatie van beide vormen. De diverse trolleys en wandsteunen van Neomounts bieden een gepaste oplossing voor iedere vergaderruimte.

Bekijk trollys

Eenvoudig te installeren muursteunen

Het Neomounts wandsteunen assortiment omvat verschillende oplossingen om aan elke behoefte te voldoen. De muursteunen bieden eenvoudige installatie en zijn speciaal ontworpen om jou de best mogelijke ervaring te geven; niet alleen bij het gebruik van de steun, maar ook bij de installatie.

Bekijk muursteunen

Hybride werken

Hybride werken is inmiddels de nieuwe norm en daarmee ook de flexibele werkplek. Neomounts gas geveerde monitorarmen zijn ideaal voor flexplekken en garanderen gemakkelijke en snelle verstelling van zowel hoogte als diepte van het scherm. De Neomounts laptop stands zijn beschikbaar in diverse soorten; van opvouwbaar tot in hoogte verstelbaar of met roteerbare basis. In een handomdraai wordt een ergonomische werkplek gerealiseerd, ook alleen voor jouw laptop.

Bekijk laptop stands