Dicota

Het bedrijf

Met 20 jaar ervaring is Dicota een toonaangevend merk dat duurzame en modieuze accessoires ontwerpt en produceert voor uw media apparaten.

Groen is niet de kleur, maar wel het label. Alle tassen uit de ECO lijn van DICOTA zijn gemaakt van 100% gerecycled PET. Dit is een volledig herbruikbare polyester kunststof die veel minder milieubelastend is dan nieuw geproduceerd polyester. Dus, wanneer u graag uw ecologische voetafdruk wil verkleinen, is een tas uit de ECO lijn van DICOTA een prima keuze!

Uw notebook gaat altijd veilig en comfortabel mee in een backpack, schoudertas, messenger of trolley uit de ECO-lijn van DICOTA. In de gevoerde vakken is uw kostbare apparatuur altijd goed beschermd. Daarnaast blijft er genoeg ruimte over voor accessoires en persoonlijke spullen. De tassen hebben een strak design, zijn superlichtgewicht en zijn voorzien van veel praktische details. Zo hebben de rugzakken slimme vakjes voor een waterfles of paraplu en een in de bodem verborgen regenhoes.

Verbind dit groene label aan uw eigen naam. Alle tassen uit de ECO-lijn hebben een vervangbaar merkschildje. Zonder minimale afname leveren wij klantspecifieke logoschildjes. Voor een professionele en representatieve uitstraling, gekoppeld aan duurzaamheid.

Kijk ook op www.Dicota.com

De producten

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM.