Onyx Graphics

Het bedrijf
Onyx Graphics, Inc. werd opgericht in 1989 in Salt Lake City, Utah, Verenigde Staten, de thuisbasis van de "Greatest Snow on Earth". In de begintijd - toen ze niet op de hellingen zaten - wilden de oprichters klanten helpen bij het afdrukken van kleuren op elektrostatische printers voor grootformaat afdrukken op kleine schaal. In feite bestond de Onyx Graphics User Group uit zoveel marktleiders en influencers dat de groep de Digital Printing and Imaging Association (DPIA) werd, die uiteindelijk werd uitgerold tot de Specialty Graphics Imaging Association (SGIA) van vandaag.

Onyx Graphics blijft de bedrijfsvisie nastreven om klanten te helpen de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen en een voorsprong op de concurrentie te behalen met superieure afdruk- en kleurkwaliteit. Het Onyx Graphics-productportfolio biedt end-to-end oplossingen voor de workflow van de printproductie - van ontwerp tot afwerking. We nodigen u uit om op de website te bladeren om te begrijpen hoe onze producten uw bedrijf zullen verbeteren.

Innovatieve, productieve en tevreden klanten over de hele wereld motiveren Onyx Graphics om toonaangevende technologieën voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren. Onyx Graphics is te zien - via het werk van haar klanten - op miljoenen plaatsen over de hele wereld, en Onyx Graphics kan niet trotser zijn. Het wereldwijde channel partners en langdurige relaties met hardwarefabrikanten versterken de positie als de marktleider. Onyx Graphics stelt het op prijs dat u haar website bezoekt.

Kijk ook op www.onyxgraphics.com

De producten

  • Software
  • Services

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM.