Eminent

Het bedrijf
"Eminent betekent uitstekend en dat is wat we willen zijn"
De doelstelling van Eminent is het leveren van hoogwaardige domotica-oplossingen en ICT-accessoires waarmee klanten gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die de digitale wereld hen biedt. Eminent streeft ernaar om gebruikers en wederverkopers van hun producten optimaal te ondersteunen. De nadruk ligt op domotica, camerabewaking en HD media players.

Ontwikkeld voor dagelijks gebruik
De productontwikkelaars van Eminent hebben bij elk nieuw product een duidelijk doel voor ogen. Zowel de installatie als het gebruik van het product moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Er wordt gekeken hoe het product het prettigst werkt in het dagelijks gebruik – of het nu gaat om het afspelen van films met een HD media player of om het bewaken van een woning met een internetcamera.

Aangezien de technologie telkens verbetert en de wensen van gebruikers nu eenmaal veranderen, werkt Eminent continu aan productupdates. Deze productupdates zorgen ervoor dat het product niet alleen vandaag, maar ook morgen volledig naar behoren werkt.

De installatie van een product gebeurt veelal met behulp van een gebruiksvriendelijke installatiewizard op CD-rom. Eminent biedt Nederlandstalige handleidingen die stap voor stap toelichting geven in het gebruik van een product. Technische termen zijn omgezet in praktische tips, zodat handleidingen toegankelijk zijn voor iedereen.

Een andere kijk op service
Het kan voorkomen dat een installatiewizard en een handleiding niet het antwoord geeft op alle vragen. Eminent is daarom ook bereikbaar per telefoon en per e-mail. De service center staat erom bekend vragen snel en accuraat te beantwoorden. Indien een product defect is, helpen ze uiteraard ook verder.

We care about our looks
De mooie en duidelijke Eminent verpakking laat direct zien wat de functie van een product is. Elke productgroep heeft een eigen kleur. Dit helpt in de keuze van het juiste product. Op de verpakking staan toepassingssituaties in plaats van technische termen. Ook verzorgt Eminent Point of Sale materiaal om het merk te promoten in de winkel.

Voor meer informatie: www.eminent-online.com

De producten

  • Netwerkproducten
  • Headsets & headphones
  • Mediaspelers
  • Power accessoires
  • USB & FireWire PCI kaarten
  • USB adapters / hubs & cardreaders
  • Kabels
  • Beveiligingsproducten
  • Laptop & tablet accessoires
  • Cleaning producten

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM.