De nieuwe line-up van iPhone-modellen en aanverwante accessoires zijn geïntroduceerd. De accessoire-merken om deze devices goed te beschermen zijn er dan als de kippen bij om mooie hoesjes te leveren. Zo kan de gebruiker langer van zijn Apple device genieten omdat de kans op schade fors wordt verkleind.

iPhone 13

Met de cases van Otterbox wordt de iPhone beschermt tegen beschadigingen, krassen en valschade tot twee meter. Perfect als bescherming tegen de mogelijke alledaagse ongelukjes. Is de situatie van de gebruiker wat ruiger? Kies dan voor Otterbox Defender.

De cases zijn allemaal compatibel met MagSafe en de bijbehorende accessoires zoals een wallet voor een paar pasjes.

Bekijk iPhone covers

iPad

Met de cases van Otterbox wordt de iPad beschermt tegen beschadigingen, krassen en valschade tot twee meter. Perfect als bescherming tegen de mogelijke alledaagse ongelukjes. Is de situatie van de gebruiker wat ruiger? Kies dan voor Otterbox Defender.

Bekijk iPad covers

AirPods

Bescherm de AirPods case tegen krassen met de producten van Otterbox. Ze zijn beschikbaar in verschillende hippe kleuren en hebben allemaal een opening aan de onderkant zodat de beschermhoes eromheen kan blijven tijdens het opladen. En draadloos opladen kan sowieso.

Bekijk AirPods case

Apple Watch

Een beetje variatie is altijd goed. Zo biedt Otterbox vele bandjes en cases voor de Apple Watch om een het product te beschermen, maar ook om het aan te passen aan de persoonlijke stijl van de gebruiker. Zo is het een krachtige combi van, leuk, fashion en protectie.

Bekijk Apple Watch producten

Bekijk de OtterBox producten in de webshop