Meld u aan voor het IoT innovators event

Mis het event op 4 oktober 2022 niet!

Het lijkt voor een IT reseller nog altijd lastig om structureel geld te verdienen met het verkopen, leveren en servicen van IoT oplossingen. Toch wordt deze markt steeds volwassener en zijn er lucratieve modellen te implementeren. Hierbij wordt de relatie met de klant versterkt en wordt er samen gebouwd aan terugkerende verdiensten. Het “Innovators in IOT”-programma van ALSO brengt de juiste mensen samen om van elkaar te leren, kennis te vergaren en te starten met IoT.


Aanwezige IoT experts:

  • INSYS
  • Codelab
  • AllThingsTalk
  • Option
  • Otrum
  • Watteco


Hoe zal de dag er uit zien?

Samen met u wil ALSO een community op van Resellers, System Integrators en MSP’ers opzetten die verder willen met het thema IoT. Op het IoT Innovators event kunt u een interactieve dag verwachten waarbij er input zal worden gegeven van de partners maar wij dit ook van u verwachten! Dit is het moment om alles te weten te komen over IoT en uw vragen te laten beantwoorden door de aanwezige experts.

Agenda 
11:00 Inloop, lunch, stands bekijken
12:30 Introductie HP van Tilburg
13:00 INSYS
13:30 AllthingsTalk
14:00 Watteco
14:30 Pauze, Stands bekijken
15:00 Option
15:30 -
16:00 Netwerken, stands bekijken en borrel
17:30 Eind

Na de presentaties zal er een brainstormsessie volgen om de business opportunities te bespreken waarbij wij u uitgebreid zullen ondersteunen. Tot slot zal er een borrel zijn waarna u met een opgebouwde kennis over IoT naar huis zal gaan.

Schrijf u nu in en blijf up-to-date in de IoT wereld.


Locatie


Fabrieksstraat 55/59, 1930 Zaventem, Belgique